Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Долни Богров - платеното
Долни Богров - платеното
Ставам аз в 9:55 и си викам - "Днеска е само за риба!"
Къде, къде, айде да е някъде наблизо. Отивам набързо до локалния рибарски магазин за всичките принадлежности и газ към рибоците на Богров.
Стигам 11:10, плащам сядам, разгъвам и захранвам и като задухааааааа един вятър.... кофти работа.
Викам си отиде и днес капото. Поседях малко и... плувката изчезна. Викам си ох шароооо.... дърпам, вадя - то баба. Еххххх... Пуснах я обратно. Поогледах се наоколо, никой не вади от колегите (между другото за първи път бях на тоя водоем).
Да си ходя ли да се местя ли....
?!
Помина се време преместих се смених текъмите, захранката, мястото, вятъра поспря...
И както казва Киро (Ки Ро, Ки Ро Ки Ро Ки Ро Ки, РоКи). И КАТО МИ СЕ ОТКРИ........
Един, два, трии, четирии...... един след друг. Хванах се за главата
!
До сега на плувка толкова шарани не бях хващал (не че на дъно съм
).
Ама то беше една борба едни чудеса.... кога съм вадил аз 3 кила шарани на телескопчето за 12лв. с влакно 0.20... малиии - веселба. Изкефин се на макс. Въдицата на две прегъната и не смея да напъпна да го изкарам шаро. Ама голям кеф - дръпне шаро, аванса изреве, пак дръпне пак изреве...
лудница
Добре че бяха услужливи колегите до мен та ми помогнаха да кепчосам първия шаро.
Ама после си тръгнаха тия колеги и до мен нямаше никои и такъв фитнес си му метнах сам с въдицата и кепа, та чак успях да счупя кепа по едно време
...
Айде че се улях с подробностите.
Нещо със снимките не можах да се оправя, ама мисля че поне успях да ги кача в галерията ми...
Всичките са от този излет.
За мое съжаление нямаше как да ги снимам (и видя) всички шаровци накуп (и да получа този душевен оргазъм), щото чорбаджията каза "Ако няма да взимаш рибата - от кепа директно във водата".
Къде, къде, айде да е някъде наблизо. Отивам набързо до локалния рибарски магазин за всичките принадлежности и газ към рибоците на Богров.
Стигам 11:10, плащам сядам, разгъвам и захранвам и като задухааааааа един вятър.... кофти работа.
Викам си отиде и днес капото. Поседях малко и... плувката изчезна. Викам си ох шароооо.... дърпам, вадя - то баба. Еххххх... Пуснах я обратно. Поогледах се наоколо, никой не вади от колегите (между другото за първи път бях на тоя водоем).
Да си ходя ли да се местя ли....

Помина се време преместих се смених текъмите, захранката, мястото, вятъра поспря...
И както казва Киро (Ки Ро, Ки Ро Ки Ро Ки Ро Ки, РоКи). И КАТО МИ СЕ ОТКРИ........

Един, два, трии, четирии...... един след друг. Хванах се за главата

До сега на плувка толкова шарани не бях хващал (не че на дъно съм

Ама то беше една борба едни чудеса.... кога съм вадил аз 3 кила шарани на телескопчето за 12лв. с влакно 0.20... малиии - веселба. Изкефин се на макс. Въдицата на две прегъната и не смея да напъпна да го изкарам шаро. Ама голям кеф - дръпне шаро, аванса изреве, пак дръпне пак изреве...

Добре че бяха услужливи колегите до мен та ми помогнаха да кепчосам първия шаро.
Ама после си тръгнаха тия колеги и до мен нямаше никои и такъв фитнес си му метнах сам с въдицата и кепа, та чак успях да счупя кепа по едно време

Айде че се улях с подробностите.
Нещо със снимките не можах да се оправя, ама мисля че поне успях да ги кача в галерията ми...
Всичките са от този излет.
За мое съжаление нямаше как да ги снимам (и видя) всички шаровци накуп (и да получа този душевен оргазъм), щото чорбаджията каза "Ако няма да взимаш рибата - от кепа директно във водата".
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Долни Богров - платеното
.....на какво ги лови тея мъници бе колега. Поздрави.....
-
- фен клуб-скобар
Това са само част

Бая си хванал, браво.

Бая си хванал, браво.
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

Единственото лошо нещо от всичко е начинът ти на хващане на рибата с ръка , под хрилете със забити отвътре пръсти!

Шаровците кълвяха на царевица+бял на кукичката и прашки бял, царевица и пелети.
Иначе тоя шаро дето съм го хванал криво само него си взех. Другите - от кепа директно във водата.
Иначе тоя шаро дето съм го хванал криво само него си взех. Другите - от кепа директно във водата.
Добре си се представил (освен бъркането в хрилете на рибата
)..

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !

-
- сериозен играч
Ето останалите снимки на колегата

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..