Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

МОЛЯ ЗА СЪВЕТ - ПЪРВА ЩЕКА !!!!!!!!!!!!!
Модератор: sapuna
МОЛЯ ЗА СЪВЕТ - ПЪРВА ЩЕКА !!!!!!!!!!!!!
Моля да ми помогнете в избор на първата ми щека , коята смятам да закупя . Разгглеждам доста модели но ако трябва да съм честен всеки ми казва различни неща . Това , което искам да закупя е здрава щека с идеята че ловя предимно едри риби и не се притеснявам от факта , че се изисква чакане или че самата щека ще е по-тежка . Цената която мога да си позволя е около 600-650 лева , а дължината да е поне 11.50 . Марките и моделите , които ми харесаха като параметри са:
Colmic - ATOMIC CARP 13.00m. ,
Maver STRONG ARM 12.50m ,
Мaver JURASIC CARP 13.00м. ,
Garbolino SQUAD MAX POWER CARP 1 11.50m. ,
Garbolino XECUTIONER 13.00m. ,
Middy BAGGIN MACHINE 12.50m. ,
Shimano Technium XT-B 13.00m. ,
Daiwa MEANSTREAK 12.5m ,
Preston ZYRIUM X 12.5m. ,
Preston CARP ACTIVE POLE 13.00m. .
Моля да ми помогнете защото искам наистина доста мнения за да преценя . Ако познавате тези марки-модели моля да ги коментирате , препоръчате или критикувате . Ако пък има други подобни модели да ги споделите . Знам , че повечето хора казват , че трябва всяка една щека да се хване във ръка и човек сам да прецени , но някои модели ги няма в Бг. и ако примерно 30 човека ми кажат за определен модел , че е това което искам на база на информацията , кото съм дал значи , това е моята щека.
Благодаря предварително.
Colmic - ATOMIC CARP 13.00m. ,
Maver STRONG ARM 12.50m ,
Мaver JURASIC CARP 13.00м. ,
Garbolino SQUAD MAX POWER CARP 1 11.50m. ,
Garbolino XECUTIONER 13.00m. ,
Middy BAGGIN MACHINE 12.50m. ,
Shimano Technium XT-B 13.00m. ,
Daiwa MEANSTREAK 12.5m ,
Preston ZYRIUM X 12.5m. ,
Preston CARP ACTIVE POLE 13.00m. .
Моля да ми помогнете защото искам наистина доста мнения за да преценя . Ако познавате тези марки-модели моля да ги коментирате , препоръчате или критикувате . Ако пък има други подобни модели да ги споделите . Знам , че повечето хора казват , че трябва всяка една щека да се хване във ръка и човек сам да прецени , но някои модели ги няма в Бг. и ако примерно 30 човека ми кажат за определен модел , че е това което искам на база на информацията , кото съм дал значи , това е моята щека.
Благодаря предварително.
- lastika
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: МОЛЯ ЗА СЪВЕТ - ПЪРВА ЩЕКА !!!!!!!!!!!!!
Ако си от Пловдив или ти се разкарва до града ела ще ти разпъна -Shimano Technium XT-B 13.00m. да я хванеш в ръка и да си прецениш сам.Цената на която я взех е 250 паунда-550лв.Два шарански(на 3м) и един мачов топ сет(на 3,30м)- http://www.fostersofbirmingham.co.uk/TECXTB1300
Аз лично съм много доволен от щеката.За тази цена каквото и да ми беше дошло щях да съм доволен
Лошото е че незнаех какво взимам до последно,надявах се само.Но това е никъде не може да се разпъне.
Това е от мен,с това мога да ти помогна.Успех
п.п.Ако си този Величков от Пловдив който мисля........мисля че знаеш къде да ме намериш

Аз лично съм много доволен от щеката.За тази цена каквото и да ми беше дошло щях да съм доволен

Това е от мен,с това мога да ти помогна.Успех

п.п.Ако си този Величков от Пловдив който мисля........мисля че знаеш къде да ме намериш

Калин Запрянов
COLMIC BULGARIA
COLMIC BULGARIA
Re: МОЛЯ ЗА СЪВЕТ - ПЪРВА ЩЕКА !!!!!!!!!!!!!
Да - да същия ще се видим