Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Риболовен магазин - ваглери
Модератор: sapuna
Риболовен магазин - ваглери
Здравейт , от къде в софия човек може да си купи читави ваглери, цената не е решаваща , просто да има разнообразие и да са читави. Поръчвах от онлайн магазини уж известни марки / не ми се иска да правя анти реклама/ гледах в големи риболовни магазини и не мога да си намеря читави плувки които работят. Купувам разни които или се кривят сами дори без да са работили или се пълнят с вода / плувки над 10 лева / и няма оправия.
За пример тези със сменяващите се антенки много ми харесват / сръбски ли се водят не знам/ почти никаде ги няма а където ги има не струват.
Помагайте.
Поздрави.
За пример тези със сменяващите се антенки много ми харесват / сръбски ли се водят не знам/ почти никаде ги няма а където ги има не струват.
Помагайте.
Поздрави.
- ТАРАЛЕЖ
- сериозен играч
Re: Риболовен магазин - ваглери
Магазин "Майсторски риболов" до"Пирогов'!
Всичко каквото ти трябва!
Всичко каквото ти трябва!
AC/DC
kв. Дружба, във вътрешния двор на едно ново блокче, точно зад спирката на тролейбус No. 4, до Цариградски комплекс - "Риби и такъми" е магазинчето.

-
- разбира нещата
Магазина е един-Риболовен свят !!!
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Във всички големи магазини 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Бях там- няма кой знае какъв избор откъм ваглери за момента.RAMIREZ написа:kв. Дружба, във вътрешния двор на едно ново блокче, точно зад спирката на тролейбус No. 4, до Цариградски комплекс - "Риби и такъми" е магазинчето.
Лощото е че като кажа ваглер и ми предлагат 10 - 12 грамови , от малките размери засега не съм засичал разнообразие.
Благодаря за мненията и наслука!
В магазина в люлин също е слабичко , има маса евтини плувки 2-3 вида тежки що годе и това е .