торен или царевица

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: торен или царевица

Мнение от chirusa_bg »

Ония ден, царавица или торен :?: --- само на бял :D
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Lusi_vg
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Lusi_vg »

Зависи от водоема колега :wink: има много фактори ! например ако нивото на водата се е качило и е заляло тревните площи или дървета шарана ще има семена които да яде тоест тогава ще има нужда от местна храна ! :D тогава се лови на червей,ако нивото на язовира е спаднало тогава се търси и на царевичка и на червей било то бял,торен или земен ! За пролетното време аз съм имал най големи успехи на торен :wink: Но пак казвам зависи от водоема :D

Дано съм бил полезен
Изображение
1 Боклук не е навредил на никой....Така мислиш ти и още 7 милиона българи :!:
Аватар
danev69
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от danev69 »

здрасти,колега.моят съвет е да изпробваш и двата варианта и на каквото клъвне първо това е.общо взето навсякъде рибата се изхитри страшно много.точна рецепта,която да работи на всякъде и по всяко време на годината НЯМА.просто трябва постоянно да изпробваш.на слука :wink:
човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
vladoto
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от vladoto »

Онзи ден на едно платено най -много удари имаше на царевичка с пинки.Само на пинки дребни шаранчета.Само на царевица много рядко кълване от прилични шаранчета.На комбинация пинки с царевица почти гол след гол от едри рибоци.
Може би ситнежите се заиграват с червеите и предизвикват интереса на едрите шарани . :D
Риболовът не е слука,а наука!
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”