Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Ееее,нямат спиране тия гниди бракониерите!!!
Модератор: bobopeli
-
- разбира нещата
Re: Ееее,нямат спиране тия гниди бракониерите!!!
Маиката му е....ха на тоя Тракиец квото заребиха миналата година сигурно вече го няма.

- tamihal
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Познавам Иван Парасков...учил съм при него и знам за невероятната му страст към риболова...подкрепям начинанието подето от него,и го адмирирам,но наистина не би могло да се направи нещо повече по въпроса с бракониерството и обезрибяването на водоемите в областта ни,а и не само.Нямам как...повярвайте толкова е непосилна задачата...непосилна за всеки разумен човек.Трудно е да се опише.
Всеки знае,че държавата ни е слаба и всеки се възползва от това в максимална степен.Има думи в българския език,като...морал, възпитание и манталитет.Когато те липсват,нищо добро не ни очаква,колеги''съвестни и изрядни'' риболовци...
Наистина от много години съм активен риболовец,а и човек с активна гражданска позиция,и всичко това което пиша е продиктувано от факта,че искам малко от малко нещата да си влязат в коловозите и правия път.
Искам и вярвам...но негативизама ме е обзел тотално...май.
Всеки знае,че държавата ни е слаба и всеки се възползва от това в максимална степен.Има думи в българския език,като...морал, възпитание и манталитет.Когато те липсват,нищо добро не ни очаква,колеги''съвестни и изрядни'' риболовци...
Наистина от много години съм активен риболовец,а и човек с активна гражданска позиция,и всичко това което пиша е продиктувано от факта,че искам малко от малко нещата да си влязат в коловозите и правия път.
Искам и вярвам...но негативизама ме е обзел тотално...май.
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Аз имам чуството , че всеки ден да правят проверки, все ще хващат по някоя мрежа...
- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аве да се свърши тая риба най-накрая майка му да ева и да седната на гъзовете всички ....... ша ми ловят тогава змиорката само

Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation