Ееее,нямат спиране тия гниди бракониерите!!!

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Станимир Бегов
разбира нещата
разбира нещата

Re: Ееее,нямат спиране тия гниди бракониерите!!!

Мнение от Станимир Бегов »

Маиката му е....ха на тоя Тракиец квото заребиха миналата година сигурно вече го няма. :axe: :axe: :axe:
spy
новобранец
новобранец

Мнение от spy »

:axe: :axe: :axe: http://haskovo.net/index.php?module=new ... s&id=62440 :axe: :axe: :axe: Не само на Тракиец е така колега :? :? :?
Аватар
tamihal
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от tamihal »

Познавам Иван Парасков...учил съм при него и знам за невероятната му страст към риболова...подкрепям начинанието подето от него,и го адмирирам,но наистина не би могло да се направи нещо повече по въпроса с бракониерството и обезрибяването на водоемите в областта ни,а и не само.Нямам как...повярвайте толкова е непосилна задачата...непосилна за всеки разумен човек.Трудно е да се опише.
Всеки знае,че държавата ни е слаба и всеки се възползва от това в максимална степен.Има думи в българския език,като...морал, възпитание и манталитет.Когато те липсват,нищо добро не ни очаква,колеги''съвестни и изрядни'' риболовци...
Наистина от много години съм активен риболовец,а и човек с активна гражданска позиция,и всичко това което пиша е продиктувано от факта,че искам малко от малко нещата да си влязат в коловозите и правия път.
Искам и вярвам...но негативизама ме е обзел тотално...май.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

Аз имам чуството , че всеки ден да правят проверки, все ще хващат по някоя мрежа...
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

Аве да се свърши тая риба най-накрая майка му да ева и да седната на гъзовете всички ....... ша ми ловят тогава змиорката само :finga: :finga:
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”