Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

някой знае ли?
Модератор: nkolev66
някой знае ли?
някой чувал ли е, виждал ли е,ползвал ли е харпун марка Omega модел SL Rock, на един приятел са му го подарили в Германия и ме пита дали да ми го донесе ,той не рзбира нищо от харпуни и ми е пратил снимка от тел. на която нищо не се вижда, не че аз разбирам много ама все пак.Та ако някой може да ми каже нещо за такъв харпун ще бада много благодарен, за да знам дали си заслужава да го карам да го мъкне от там.
- rikitikitavi
- разбира нещата
Re: някой знае ли?
Взимай
в най-лошия случай сменяш стрела и ластици и си готов.
в най-лошия случай сменяш стрела и ластици и си готов.
Е-книгата "Черноморски риболов"
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
- Jack Daniels
- разбира нещата
щом е подарък, вземай, все ще става за нещо
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
ами да точно така, взимам го пак какъвто и ще да е. Ама много ми се искаше да разбера мнението на някой който знае нещо за тия харпуни,a и в google не намирам нищо
Намирисва ми на китайска ефтинйика, но се надявам да греша де. 

Здрасти колега.Имах такъв харпун на времето и да ти кажа сега за що иде реч.Първо като го вземеш хвърляш стрелата и ластиците защото за нищо не стават.И да ти кажа още нещо не го твари с дебели ластици защото истърва спусковия механизъм.От този харпун съм запазил само тръбата защото само тя ставаше за нещо.Но щом ти го дават взимаи го без да се замисляш.Защото виш от збирщайн аз какъв харпун си спретнах и работи отлично.Дано съм ти бил полезен.terzosub.snimka.bg/fishing/sezon-2009.419235.18447499]
[/URL]terzosub.snimka.bg/fishing/sezon-2009.419235.18447511]
[/URL]

terzo мерси много,да поне тръбата май е същата като на снимките. Аз мислех да слагам 18мм ластик , ти кво би ме посъветвал ,какъв да му сложа. А и за стрелата ако може да ме насочиш.
пушката ти се е получила доста добре , 75-ца ли е ,щото ония май ще е толкова
Значи едни изпитани 16-ки и стрела 6мм.и си ОК не 85-ца
мерси много, ама на такава далжина(ако и ония се окаже толкова) ,какви триабва да са далжините на ластиците (те са двойка) и стрелата като 90-ка ли