Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Въпроси и съвети при ловенето на риба
naRiba.com

Форум

Къде връзвате толостолоб.
Модератор: sapuna
Къде връзвате толостолоб.
Здравейте колеги . Досега не съм връзвал тололстолоб понеже само с борец ги вадя, но като правя дълъг излет трябва да останат живи, че бързо се разваля месото. Някъде бях чел, че през хрилете като го вържеш умирали. Вярно ли е това. Той има много здрава долна челюст. Мисля и, че тя ще свърви работа ако го вържим за нея.

Re: Къде връзвате толостолоб.
Що?milo_bg написа:По принцип се връзва през хрилете,но доста по хуманно е да го пуснеш
-
- научил се да хвърля
По-добре за долната челюст.Така и да решиш да го върнеш обратно поне няма да са му увредени хрилете . Аз така практикувам.
по грозно нещо не бях чувал.това вече е върха на наглоста.господа модератори сигорно сте заспалиkasabinho написа:Здравейте колеги . Досега не съм връзвал тололстолоб понеже само с борец ги вадя, но като правя дълъг излет трябва да останат живи, че бързо се разваля месото. Някъде бях чел, че през хрилете като го вържеш умирали. Вярно ли е това. Той има много здрава долна челюст. Мисля и, че тя ще свърви работа ако го вържим за нея.

-
- вече хвърля и на тежко
като си толко хуманен,отказваи риболова,да не мислиш,че на шараните,дето ги вадиш,им е приятно да ги влачиш из водоема с кука за устата...разбирам и уважавам това,че предпочиташ да пускаш рибите,но някои хора не са на твоето мнение,и не е редно да ги обиждаш така,по добре би прозвучало да защитиш удачно твоя начин...
-
- и господ не е толокова добър
С въже се вързват магарета, за рибите има живарници и карп сакове 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
И с този отговор темата се изчерпа!
Всички сме го правили,но не бива да повтаряме грешките си!
Всички сме го правили,но не бива да повтаряме грешките си!