Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

sportex
Модератор: sapuna
sportex
колеги в момента има много сериозна промоция на sportex.специално аз се интересувам от брилянт карп ако някой има наблюдения над това бижу моля да сподели за какво става въпрос.иначе промоцията е минус 30% за три закупени въдици
-
- разбира нещата
Re: sportex
Като видях изречението "колеги в момента има много сериозна промоция на sportex", и се сетих за съвсем другоcharana написа:колеги в момента има много сериозна промоция на sportex.специално аз се интересувам от брилянт карп ако някой има наблюдения над това бижу моля да сподели за какво става въпрос.иначе промоцията е минус 30% за три закупени въдици

Съжалявам за излишния ми коментар

Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
-
- новобранец
Щом можеш да си позволиш спортех,въобще не му мисли ,аз имам брилянт карп и кеф карп,минах през няколко фирми и тези ми паснаха идеално.Питай ако те интересува нещо конкретно.
мисля да ги исползвам само за гокалоян митев написа:Щом можеш да си позволиш спортех,въобще не му мисли ,аз имам брилянт карп и кеф карп,минах през няколко фирми и тези ми паснаха идеално.Питай ако те интересува нещо конкретно.
леми дистанции насочил съм се към3.90на3.5лб.всъщност въпроса ми е какви дистанции си достигал.благодаря ти предварително колега
-
- новобранец
Не стават за свръх големи дистанции от ръка.Много качественна изработка,много здрави,перфектно удоволствие и морене на рибата.А за далечни дистанции има лодки за разпъване.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Гледах в сайта на Altmeх и само влакна видях на промоция.charana написа:колеги в момента има много сериозна промоция на sportex...