Един различен ден -16.05.2010

Информация отностно предстоящите състезания и първенства, както и резултатите от тях.

Модератори: Павел Иванов, Кърцата

Tеди
сериозен играч
сериозен играч

Re: Един различен ден -16.05.2010

Мнение от Tеди »

Отново се получи ункално :!: Не и без главният виновник-Наско :!:
Мисля си че това което направихме,е една малка капка в морето от това което трябва да се направи за тези хора в България но .....И все пак се чуствам уникално щастлив че бях там,надявам се пак да се събираме :!:
Ето за тази УСМИВКА бяхме там:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
Saxon
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Saxon »

valmet написа:
Saxon написа: Моля Наско и всички останали да ни извините, но просто беше невъзможно да дойдем!
Бъдете щастливи и наслука!
Не се притеснявай приятелю!Важното е всичко да е наред,децата са доволни,ние също.Следващия път на мен може да се наложи да отсъствам,така че няма за какво да ви извиняваме!Поздрави и наслука и на теб! :wink:

Благодаря ти, Ванко! Наистина се чувстваме ужасно, защото с голям ентусиазъм чакахме цяла година това събитие. Както и да е, това са си наши проблеми, важното е, че вие хора, направихте отново нещо велико! Да сте живи и здрави :) !
Наслука!
Никога не пия карал!

Изображение
Joro_PZ
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Joro_PZ »

Благодарен съм аз и цялото ми семейство за възможността да се включим в днешното събитие, възпитаващо у децата ми толерантност и взаимопомощ, а у децата, които участваха - интерес и любов към природата и риболова. Трогнат съм от идеята и реализацията и. От това да имаме възможност по един различен начин да помогнем за интегрирането на тези хора.
За мен беше удоволствие да се запозная лично и с много съфорумци, които бяха все готини хора :D .
Искам да изкажа специална благодарност на Наско, който беше се погрижил всичко да е на ниво, както и на всички присъстващи, на любезния домакин и тези, които помогнаха по един или друг начин да се проведе мероприятието :smt038 :smt038 :smt038 .
Бирата е поредното доказателство, че Бог ни обича и иска да бъдем щастливи.
НИКИ ДОНЧЕВ
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от НИКИ ДОНЧЕВ »

Аз не мога да опиша с думи това което преживях отново,помня усмивките на децата от миналогодишното мероприятие все едно беше вчера,ще помня и днешните усмивки цял живот.Комбинацията от тези усмивки и това да се запознаеш с нови колеги от форума,който ти се радват като на приятел който не са виждали десет години е неописуемо.
Изображение
Аватар
Добата©
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Добата© »

много добро начинание миналогодишното го гледах по тв дано и това да го пуснат че да го изгледаме и станем малко по добри към тези хора
Изображение
gele76
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от gele76 »

Айде да почнем като на оскарите :D
Искам да благодаря пръво на Наско за огромния труд, който хвърли по събитието. После на всички момчета , които дойдоха и от Хоуплес, и от Нариба и от Гофишинг. Благодарим много на спонсорите: Кемпински, Филстар, ВайсПрофил (Димов, благодарско бате), Мтел. Специални благодарности и на собственика на база Черно море в Пазарджик. Благодаря също и на ХобиТВ и БТВ!
ПОКЛОН пред всички!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Лично за мен няма нищо по-хубаво от детската усмивка! Мисля че за трета поредна година се справихме с това!

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
ninastefanina
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ninastefanina »

Радвам се,че бях част от това добро дело.Дарихме усмивки на децата поне за един ден.
http://ninastefanina.snimka.bg/fishing/ ... pak.502529
Последно промяна от ninastefanina на Сря Май 19, 2010 10:12 pm, променено общо 1 път.
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
Vincent Hanna
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Vincent Hanna »

За трета поредна година имам удоволствието, отговорността, честта да организирам това мероприятие. Задачата, която си поставям всяка година, е : Много усмивки по лицата на участниците. И всяка година я изпълнявам- благодарение на всички, които застават зад тази инициатива.
Сухите факти тази година са :
Участници – 32 от У-ще „Л. Каравелов”,у-ще :Г. Бенковски” , помощно училище „Иван Вазов” и членове на фондация „ Хефест ”
Място на провеждане : комплекс „Черно море” край гр. Пазарджик, собственост на фирма ”Гларус”
Медии : ХобиТв и БТВ
Осъществено с подкрепата на : Кемпински хотел „Гранд Арена” Банско, „Вайспрофил”, „Филстар” , Мтел, „Фишмания” „Фойерверкс””

Другото са емоции, които те връхлитат и не могат да се опишат. Те трябва да се преживеят. Тези , които са се колебаели и не са дошли, могат само да съжаляват. Повярвайте ми наистина е така.
Каквото и да напиша, най вероятно ще бъде банално или няма да може да предаде и отрази емоциите, чувствата ми, мислите ми.

Просто искам да благодаря на всички, които ме подкрепят – било през трите години, било тази година за 1 път.
На „Хоуплес тийм” и момчетата от него, за това ,че прегърнаха идеята и така вече три години.
На партньорите ни от фондация „Хефест”.
На Спас Гърков ,че предоставя безвъзмездно целия комплекс на наше разположение за този ден.
На всички спонсори тази година. Надявам се заедно и догодина пак да донесем усмивки.
На „ХобиТв” – медията, която е заедно с нас отначалото.
На БТВ, които тази година се заинтересуваха и отразиха събитието. Малко, но както се казва : Тази година 30 сек, догодина 30 мин.
На всички вас, които дойдохте и помагахте на децата. Без вас дори и при наличието на 100 спонсора и медии няма да може да се проведе нищо. Огромно благодаря! Горд съм, че познавам хора като Вас. И всяка година се запознавам с нови.
Това е от мен. Тези дни просто ще си почивам.

Моля, колегите, които снимаха да ми изпратят снимки – било като линк, където са качени, било да разменим скайп или мейл, за да ми ги изпратят.
Алкохолът е упойка, която помага да се изтърпи операцията, наречена живот.
Аватар
jotem06
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от jotem06 »

браво бе хора.да сте живи и здрави
Публикувай отговор

Обратно към “Състезания и Първенства”