еей спомнете си кирилицата

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

еей спомнете си кирилицата

Мнение от ivan_yo »

Еей модовете спите ли ? Научете теа пеземенци как да пиша или ги скъсайте ОТ ТРИЕНЕ
Последно промяна от ivan_yo на Нед Фев 04, 2007 11:42 pm, променено общо 1 път.
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Не спиме ама не разбрах за кво иде реч???
Жоро
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Жоро »

вярно!не спите,ама маи,по често режете нас новаците в ъв форума .да го духаме.trasch и точка.малко от малко можехте да бъдете по коректни,или това важе само за седморката от разни.
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

barutchiata написа:Не спиме ама не разбрах за кво иде реч???
Е ЗА ТОВА

Информация за Водоемите: You need to watch this (pooorn
Екосистемата около Бивака: Did you see it? Did you?
Екипировка: shoked!
Палатка и Каравана: shoked!
Риболов на Шаран: pure girl...
Риболов на Сом: help asap!
Разни: shoked!
Риболов с фидър: celebs uncensored movies
Риболов на тежко: celebs uncensored movies
Риболов с болонезе: shoked!
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Ами то това е от месец и повече май .Всеки ден трият по стотина бан на IP adresa и те си сменят адреса и пак.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Жоро,сайта си е на Фиксера и той е наложил някакви правила и ни е поканил да ги спазваме.Ако си писал на шльоковица и са те скастрили защо се сърдиш? От толкова хора във форума,защо само тебе са одрязали а ???И мой постове са трили и местили,и теми са заключвали и не само на мен и теб.Давай информация,кажи нещо интересно и полезно,дай на някой съвет за да ти се четат постовете и темите който пускаш.Ако пускаш стари и безинтересни неща и питаш за работи които със дни са разнищвани,нормално е да те скастрят.Преди да се пусне тема се търси назад във всеки раздел и ако не намериш това което търсиш тогава пускай или пиши ЛС на някой който би ти дал нужната ти информация.Не е моя работа да те съветвам но ти одговарям на поста защото ако не го направя пак никой няма да обърне внимание и пак ще си скляпаш неразбран.Недей да завиждаш на другите а направи всичко възможно да се впишеш в системата.Само стова ...Колеги дайте инфо за едикой си язовир - нестава.Успех !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Kroki мерси за разбирането в края на краищата всички сме от един отбор и трябва да се разбираме .Тук сме да си правиме кефа, да си споделяме и да ни е гот.
Аватар
Trias
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Trias »

barutchiata написа:Ами то това е от месец и повече май .Всеки ден трият по стотина бан на IP adresa и те си сменят адреса и пак.
Добре де :!: Аз не разбирам от компютри , но когато се включвам с парола във форума , възможно ли е , ако са ми натресли примерно някакви вируси , автоматично с регването да речем да ги пренасям директно на главната страница на форума :?: Имам и друг въпрос ? Защо когато влизам в сайта , непрекъснато ми се изписва -Done But with Errors on page . :!: Иначе сайта се зарежда на компа нормално . И още едно въпросче имам :?: Що е то IP адрес , и има ли смисъл от това , като не върши работа :?: Моля за отговори на въпросите ми :D
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Trias написа:
barutchiata написа:Ами то това е от месец и повече май .Всеки ден трият по стотина бан на IP adresa и те си сменят адреса и пак.
Добре де :!: Аз не разбирам от компютри , но когато се включвам с парола във форума , възможно ли е , ако са ми натресли примерно някакви вируси , автоматично с регването да речем да ги пренасям директно на главната страница на форума :?: Имам и друг въпрос ? Защо когато влизам в сайта , непрекъснато ми се изписва -Done But with Errors on page . :!: Иначе сайта се зарежда на компа нормално . И още едно въпросче имам :?: Що е то IP адрес , и има ли смисъл от това , като не върши работа :?: Моля за отговори на въпросите ми :D

С регването не можеш да прренесеш вируси във форума.Всеки потребител си има IP адрес и админа може да бане(забрани ) някой потребител да влиза във форума.Товаможе да стане както с ника така и с IP адреса.Тези програми в случая се прикачват автоматично през други сървари които пък им сменят адресите.Скоро това няма да може да става.
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Тези програми в случая се прикачват автоматично през други сървари които пък им сменят адресите.Скоро това няма да може да става.
Не да давам акъл ,но това може да стане само ако след всяко мнение ,постващият пише 4761 и т.н.
А може и ZF11DS или нещо подобно. :wink:
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”