Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

еей спомнете си кирилицата
Модератор: sapuna
- ivan_yo
- разбира нещата
еей спомнете си кирилицата
Еей модовете спите ли ? Научете теа пеземенци как да пиша или ги скъсайте ОТ ТРИЕНЕ
Последно промяна от ivan_yo на Нед Фев 04, 2007 11:42 pm, променено общо 1 път.
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
- barutchiata ©
- Администратор
- ivan_yo
- разбира нещата
Е ЗА ТОВАbarutchiata написа:Не спиме ама не разбрах за кво иде реч???
Информация за Водоемите: You need to watch this (pooorn
Екосистемата около Бивака: Did you see it? Did you?
Екипировка: shoked!
Палатка и Каравана: shoked!
Риболов на Шаран: pure girl...
Риболов на Сом: help asap!
Разни: shoked!
Риболов с фидър: celebs uncensored movies
Риболов на тежко: celebs uncensored movies
Риболов с болонезе: shoked!
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
- barutchiata ©
- Администратор
- krokibg
- учете се от него
Жоро,сайта си е на Фиксера и той е наложил някакви правила и ни е поканил да ги спазваме.Ако си писал на шльоковица и са те скастрили защо се сърдиш? От толкова хора във форума,защо само тебе са одрязали а ???И мой постове са трили и местили,и теми са заключвали и не само на мен и теб.Давай информация,кажи нещо интересно и полезно,дай на някой съвет за да ти се четат постовете и темите който пускаш.Ако пускаш стари и безинтересни неща и питаш за работи които със дни са разнищвани,нормално е да те скастрят.Преди да се пусне тема се търси назад във всеки раздел и ако не намериш това което търсиш тогава пускай или пиши ЛС на някой който би ти дал нужната ти информация.Не е моя работа да те съветвам но ти одговарям на поста защото ако не го направя пак никой няма да обърне внимание и пак ще си скляпаш неразбран.Недей да завиждаш на другите а направи всичко възможно да се впишеш в системата.Само стова ...Колеги дайте инфо за едикой си язовир - нестава.Успех !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- barutchiata ©
- Администратор
Добре деbarutchiata написа:Ами то това е от месец и повече май .Всеки ден трият по стотина бан на IP adresa и те си сменят адреса и пак.

- barutchiata ©
- Администратор
Trias написа:Добре деbarutchiata написа:Ами то това е от месец и повече май .Всеки ден трият по стотина бан на IP adresa и те си сменят адреса и пак.Аз не разбирам от компютри , но когато се включвам с парола във форума , възможно ли е , ако са ми натресли примерно някакви вируси , автоматично с регването да речем да ги пренасям директно на главната страница на форума
Имам и друг въпрос ? Защо когато влизам в сайта , непрекъснато ми се изписва -Done But with Errors on page .
Иначе сайта се зарежда на компа нормално . И още едно въпросче имам
Що е то IP адрес , и има ли смисъл от това , като не върши работа
Моля за отговори на въпросите ми
С регването не можеш да прренесеш вируси във форума.Всеки потребител си има IP адрес и админа може да бане(забрани ) някой потребител да влиза във форума.Товаможе да стане както с ника така и с IP адреса.Тези програми в случая се прикачват автоматично през други сървари които пък им сменят адресите.Скоро това няма да може да става.
- Vesko1
- сериозен играч
Не да давам акъл ,но това може да стане само ако след всяко мнение ,постващият пише 4761 и т.н.Тези програми в случая се прикачват автоматично през други сървари които пък им сменят адресите.Скоро това няма да може да става.
А може и ZF11DS или нещо подобно.

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.