Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Въпроси и съвети при ловенето на риба
naRiba.com

Форум

Въпрос за меко олово.
Модератор: sapuna
Въпрос за меко олово.
Здравейте.
Искам да попитам такава ли е реалната цена на мекото олово. В Русе го продават за 25лв с размери дължина и ширина 4см и дебелина 1см. На мене ми се струва малко скъпичко. Не се ли продават в по-големи разфасовки.
Благодаря предварително.
Искам да попитам такава ли е реалната цена на мекото олово. В Русе го продават за 25лв с размери дължина и ширина 4см и дебелина 1см. На мене ми се струва малко скъпичко. Не се ли продават в по-големи разфасовки.
Благодаря предварително.

-
- и господ не е толокова добър
Re: Въпрос за меко олово.
Ако говориш за шаранджийското което е като пластелин, то се продава в разфасовка по-два броя, колкото монета от 50ст. само, че квадратно.Цвят зелен и кафяв.Цената му е 8лв. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Да за същото говорех по нашия край го продават по 25 лева кожудерите. Не можах да го намеря в нета да си го поръчам. Ако имаш линк бих ти бил много благодарен да ми го споделиш. Даже световноизвестния Сунай(най-големия магазин в Русе с най-големия боклук продавач) ме убеждаваше, че го вземал за 20 лева, при което му се изсмях.snegk написа:Ако говориш за шаранджийското което е като пластелин, то се продава в разфасовка по-два броя, колкото монета от 50ст. само, че квадратно.Цвят зелен и кафяв.Цената му е 8лв.

Мерси много колега.
Това не е ли само единично или не се вижда на снимката добре?