Похвално за ИАРА Пловдив !!!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

kolio_vg
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Похвално за ИАРА Пловдив !!!

Мнение от kolio_vg »

Ми тази година бях на Доспат с едни приятели и на връщане към Велинград викаме чакай да видим дали е почнала да се бие рибата горе в нивите в Сърница. Рибата беше почнала,но и мрежи бяха пуснати. Хора нямаше дойдеха некви от ИАРА или ловни и ни казаха,че не можем да ловим рибата се биела да се махаме,ние им отговорихме що мрежарите могат,те ни отговориха да не гледаме мрежите,а да се махаме нямали сме място тук. Изсмяхме им се и си тръгнахме. Доспат е един от язовирите в България,който постоянно е косен с мрежите и ИАРА и ловни участват в играта с местните,а някога беше велик язовир с много пъстърва,сега е тотално опоскан. Чудя се как може да живеем в такава смотана държава. Миналата година имах на Батак имах случаи подобен. Идват ИАРА и ми казват дай билет,а пред нас мрежа и им казвам к'ъв билет искаш тая мрежа к'во прави отпред извади я тогава се занимавай с мен,отговора беше същия "Не е ваша работа".То вече да станем мрежари никои няма да ни закача.Престапление е да се лови с въдица,но не и с мрежа да не се бъркаме :)
Йордан Марков
сериозен играч
сериозен играч

Re: Похвално за ИАРА Пловдив !!!

Мнение от Йордан Марков »

:smt038 :smt038 :smt038
Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”