да се забранят мрежите

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Emiliian
новобранец
новобранец

да се забранят мрежите

Мнение от Emiliian »

не ние любителите с въдиците и с редовните билети застрашаваме рибния ресурс а тези с мрежите лодките бомбите и токовете които масово бракониерстват и денем и нощем краино време е да се забранят мрежите а за бомбите и токовете трябва да има затвор вдигнете таксите и за тези с мрежите.Навсякъде продават мрежи всеки може да си купи и да заложи НО НА КОЙ МУ ПУКА ...................
Примерно на р.Янтра край гр.Бяла Русенско всички знаят кои ловят с мрежи и нямат билети а риболова е забранен и кои бие рибата с ток постоянно и то всяка вечер на едно и също място в покраинините на града е даже не се крие човека но всеки си трае дори и ловния
Направете нещо.......................
todor2104
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: да се забранят мрежите

Мнение от todor2104 »

Колега какво да кажа на всякаде е така ! Най - накрая на някой ще му писне от тава БЪЛГАРСКО безумие и ще метна една пушка на рамо и ........! Всичко ще реши , аз не виждам друг начин! :D
пепиии
новобранец
новобранец

Мнение от пепиии »

todor2104 написа:Колега какво да кажа на всякаде е така ! Най - накрая на някой ще му писне от тава БЪЛГАРСКО безумие и ще метна една пушка на рамо и ........! Всичко ще реши , аз не виждам друг начин! :D
и аз съм за пушката :axe:
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от borislav58 »

Колеги то ще стане много рибата в язовирите :wink: .Те ни я разреждат пък и много сигурно гърла има да хранят. :lol: :lol: :axe: :axe:
spy
новобранец
новобранец

Мнение от spy »

:finga: :finga: :finga: при това количество на бракониери май ще трябва картечница :finga: :finga: :finga:
polkhigh
новобранец
новобранец

Мнение от polkhigh »

Докат могат спокоино да си продават бракониерската риба ше си има доста бракониери .
asen4o88
новобранец
новобранец

Мнение от asen4o88 »

spy написа::finga: :finga: :finga: при това количество на бракониери май ще трябва картечница :finga: :finga: :finga:
mai ATOMNA BOMBA 6e trebva A???
Все на риба, и пак на риба!!!
na4o_kz
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от na4o_kz »

Ами толкова ли няма с кой да го лепнете ТОЯ дето ви вади очите.Слагайте по 1 чорап на главата и сте готови и толкоз.КАКВО чакате ИАРА или ЛОВНОТО.Другият вариант е ТЕЛ.112-7дена 8 часа,но пак има ефект.Няма кой да ви помогне.Решението трябва да го измисли човек на място.Като спукате гума да не викате ПЪТНА ПОМОЩ.УМНАТА и КЪСМЕТ на всички риболовци :smt023 :smt023
КОИТО ГО Е СТРАХ ОТ МЕЧКИ,ДА НЕ ХОДИ В ГОРАТА http://vbox7.com/play:36938ab8
skipo
новобранец
новобранец

Мнение от skipo »

просто не пазарувам от магазини, където продават мрежи или други бракониерски пособия. Това е моят начин за борба с бракониерите...
Аватар
Herodot
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Herodot »

todor2104 написа:.. Най - накрая на някой ще му писне от тава БЪЛГАРСКО безумие и ще метна една пушка на рамо и ........! Всичко ще реши , аз не виждам друг начин! :D
И аз си мисля, че това Изображение е пътя за решаване на проблема с мрежарите и бракониерите

Изображение
като се разчуе, че някой "луд" чисти такива гадове, много от нарушителите ще се озаптят и ще се отрезвят!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”