Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Риболовен билет и документи
naRiba.com

Форум

Риболовен билет
Модератор: sapuna
Риболовен билет
Днес ходих да си заверя билета и кво става?Риболовният билет струва 25 лева само че ще важи само за реките а отделно се вади членска карта към горското която струва 15 лева.Тя важи за язовирите тъй като от тази година връщат 95% от частните я-ри на горското и те ще ги стопанисват тана че ЧЕСТИТО!
vsiaka svobodna minuta na riba
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
- krokibg
- учете се от него
В различните градове е различно.Аз си попълних формоляра на място,платих си на място и ми дадоха билета веднага,това в Пловдив.Можеби някой от София който си е извадил новия билет ще те светне.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- barutchiata ©
- Администратор
- Павел Иванов
Тъй , тъй , другият вариант е при Румил в сградата на СЛРБ на Витошка !
Начи носиш си двайсе и петях сребърника и ивентуално нещо с твойта снимка ( стар билет , лична карта и пр. ) . Изчакваш Румил да изплува от изрезките и за нула време сканирва снимката , издава билета па и го изрезва
Не трябват никакви други бумаги !
А ако случайно ви котка да си земете членска карта го питайте все пак на кой точно клуб ш ви прави член !
А да и друго ! Не водете с вас Нафарфореният щот кат го заведох и он да почне да лови законно , с билет демек , щеше да подпали сградата кат фърляше неугасени фасове в кошчета сал за хартия ама кво да го праиш то в Ивайловградският метох така са ги училе

Начи носиш си двайсе и петях сребърника и ивентуално нещо с твойта снимка ( стар билет , лична карта и пр. ) . Изчакваш Румил да изплува от изрезките и за нула време сканирва снимката , издава билета па и го изрезва

А ако случайно ви котка да си земете членска карта го питайте все пак на кой точно клуб ш ви прави член !
А да и друго ! Не водете с вас Нафарфореният щот кат го заведох и он да почне да лови законно , с билет демек , щеше да подпали сградата кат фърляше неугасени фасове в кошчета сал за хартия ама кво да го праиш то в Ивайловградският метох така са ги училе

- Павел Иванов