Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

10Х
Модератор: dantho.mihov
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
10Х
Благодаря,че чухте молбите ни!Фиксера е все още жив!
Adbsgggcc4 да го вей като чучулига над родний ръж!
От то-на сетне бъдете толерантни и всеотдайни,всичко е във ваши ръце!Кеф ми ееееееееееееееееееееее!

От то-на сетне бъдете толерантни и всеотдайни,всичко е във ваши ръце!Кеф ми ееееееееееееееееееееее!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: 10Х
Я раздуй...раздуй ...за ко'тий кееееееееееффффффффффффsapuna1971 написа:....Кеф ми ееееееееееееееееееееее!

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
да се пусне чата ... не се радвай... аз и ти имаме SKYPE и ICQ и ко от тва - ми има хора - дето нямат - тяхната връзка с нас е през администрирани мрежи
....не са ненормалници кат мене например да ми вика зад гърба - цялото семейство - кога ще спра с тоз интенет и в къщи - за офиса дан'ти казвам кво е
... аре да е хаирлия придобивката.
Фиксера да оправи чата - от 2 години го говорим тва! ... и край на откритата "любов" в постовете!
....не са ненормалници кат мене например да ми вика зад гърба - цялото семейство - кога ще спра с тоз интенет и в къщи - за офиса дан'ти казвам кво е
... аре да е хаирлия придобивката.
Фиксера да оправи чата - от 2 години го говорим тва! ... и край на откритата "любов" в постовете!

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!