Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Богоров - платеното
Модератор: Кърцата
-
- научил се да хвърля
Богоров - платеното
с един приятел мислиме утре да го пробваме пак след като преди почти 2 месеца бяхме но останахме капо.. тогава само 2-3 шарана се извадиха явно от времето , та .... чух за някакви пелети.. там ли се продават или от някъде другиаде може да се вземе , и ако може някой съвет за мач риболов ...захранка освен пелети и тем подобни 

- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Богоров - платеното
Колега защо пренебрегна Хови Хан
. Доколко знам пелетите се продават там , а също и хранят рибата с тях за това имат такъв успех.Захранвай си стях с царевица и бели и мятай на царевица , може и с комбинация с бял.
После сподели как е минало

После сподели как е минало

-
- научил се да хвърля
не че съм го пренебрегнал малко разнообразие а и желание за малко по голяма рибкаMiTaKa™ написа:Колега защо пренебрегна Хови Хан. Доколко знам пелетите се продават там , а също и хранят рибата с тях за това имат такъв успех.Захранвай си стях с царевица и бели и мятай на царевица , може и с комбинация с бял.
После сподели как е минало![]()

а идея в колко отвара сега ? че преди 2 месеца беше от 8 дали е променено
-
- научил се да хвърля
milo_bg написа:В момента там най-добри резултати там дават рибните пелети,царевица и може би по малко бял...Аз вчера ползвах 2 вида пелети на дайнамайт байтс и дадоха доста добър резултат докато ми се счупи върха на щеката....
аз мисля да се проам на мач утре

а от колко работи ?
-
- научил се да хвърля
milo_bg написа:мисля че от 7:30 или 8:00 вчера в 8:20 беше отворено и вече имаше доста хора...magichko написа:milo_bg написа:В момента там най-добри резултати там дават рибните пелети,царевица и може би по малко бял...Аз вчера ползвах 2 вида пелети на дайнамайт байтс и дадоха доста добър резултат докато ми се счупи върха на щеката....
аз мисля да се проам на мач утре
а от колко работи ?
да нормално след като забраната за другите водоеми е одължена и утре ще е ужас сигорно

-
- научил се да хвърля
а то кфо беше 8лв на пръчка и риба до 3кг може да си платиш ?
а пелетите в захракна ли да се слагат или с прашката ?
а пелетите в захракна ли да се слагат или с прашката ?
-
- разбира нещата
Пелетите се продават там на място 2 лв за килограм.Моят съвет е да опиташ на едър земен червей,рибите са доста бодени вече от куки,доста от тях си плуват с по няколко обеци по куки.Всички залагат на царевицата и рибите са доста подозрителни към нея,затова опитай на различна стръв.Аз имах успех именно със земните червеи,на тях кълвеше много по уверено.Хванах доста риби,като имах и една 11+ кг,разходи ме 40 мин.Има ли много хора рибите се дърпат навътре и по резултатен е риболова на фидер.
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
-
- научил се да хвърля
mario67 написа:Пелетите се продават там на място 2 лв за килограм.Моят съвет е да опиташ на едър земен червей,рибите са доста бодени вече от куки,доста от тях си плуват с по няколко обеци по куки.Всички залагат на царевицата и рибите са доста подозрителни към нея,затова опитай на различна стръв.Аз имах успех именно със земните червеи,на тях кълвеше много по уверено.Хванах доста риби,като имах и една 11+ кг,разходи ме 40 мин.Има ли много хора рибите се дърпат навътре и по резултатен е риболова на фидер.
ясно ясно мерси колега

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Приятел отиваш там купуваш си от въпросните пелети,докато е по рано си подхранвашс тях и сладка царевичка и си лови на мач.После колегата е прав че се дърпа на вътре рибата,ама на фидер е добре,слагаш си царевичка и чакаш и накисната пелета.Мисля че отваряше или от 7.00 или 7.30.
Наслука.
Наслука.
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Сега ще ви отворя, Ванде енде за шаран с ягода, но не за фидер и се омесва с накиснати палети . Такъма е кука номер 1 и слагаш голяма царевица, дистанцията е 60-70 метра .... Това е от мен.