Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Кои са правилните места
Модератор: sapuna
Здравеите казвам се Васко и се занимавам сьс сом от 2000г Вчера Ники мина през гаража име пита дали сьм скутер и да ли аз се заяждам с Тапета Емо го познавам откакто се занимавам сьс сом с него сьм ходил наи много за риба и мислех че го познавам добре но сьм се льгал На снимката на скутер сме аз и Емо с една бяла риба която яхвана Лоринков Тази снимка я имаме само двамата така че Емо неме вкарваи повече в ИНТРИГИ Така че сьм 100 на 100 сигурен че ТИ СИ СКУТЕР И САМ СИ СЕ ЗАЯЖДАШ ЗА ДА СИ В ЦЕНТЬРА Така ме вкара в интригите с ЖРЕБЧЕВО,ТИЧА,РАБИША ипосле ме изпьржи Аз ако изках да ме има в списанията и вестниците имах много вьзможноси Моито мнение го знаят всички и пак ще кажа че сьм против всякакви публикации и мерене на пишки ЗЩОТО В БЬЛГАРИЯ ВЕЧЕ РИБАТА Е НА ИЗЧЕЗВАНЕ А ПРИ РИБОЛОВА НА СОМ Е 100 ПРОЦЕНТА КЬСМЕТ
-
- новобранец
Eвала те, майсторе! По принцип си прав /уважавам дълбоко мнението ти/ само за едно като че бъркаш – тия снимки фигурират в галерията на Емо в друг форум и позицията COPY е активна! Така че всеки недоброжелател може да ги дърпа от там... Друг е въпроса дали Емо е бил прав да ги пуска – това вече са си ваши работи...ама не вярвам той да е “скутера”...
- krokibg
- учете се от него
Тука стана като криминално - сапунен сериал,и всеки момент очаквам да влезе умрелия да посочи УБИЕЦА
Ама защо ли не се учудвам
Хареса ми поста на момчето,излезе написа си името и каза каквото мисли,така трябва да постъпват коректните хора
Вземете го за пример и който има да казва нещо на някой да го направи мъжки и да застане зад думите си със своето име и достоинство.
САМО НЕМОЖАХ ДА РАЗБЕРА КОЙ Е ЕМО - СКООТЕР,ТЕЛЕТО,ВАЛДЕС, И ОЩЕ КОЛКО ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ НИКОВЕ.
И васко,как така дойде човака при тебе,ти пък си бил във форума преди,и сега си се логнал със днешна дата,май ми замирисва на поредната интрижка която някой се опитва да спретне.Ама много е плитка бе
Човека дошъл с молба да се включиш в защита на нещо си,и ти като добър самарянин се логваш и го правиш от приятелски подбуди
Всичко смърди,ама много смърди
Един-двама са в комбина във форума ини правите всички на маймуни,просто незнам какво печелите от всичко това

И васко,как така дойде човака при тебе,ти пък си бил във форума преди,и сега си се логнал със днешна дата,май ми замирисва на поредната интрижка която някой се опитва да спретне.Ама много е плитка бе

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз също мисля , че всеки може да свали снимката и да се опита да манипулира хората във Форума , а пък за Васко и аз бях сигурен , че не е Скутера! Той би се регистрирал без да се крие доколкото го познавам ! А пък като хванеш някоя голяма риба завистта винаги си намира път , а когато и се афишираш във най-големия рибарски сайт , който го чете куцо и кьораво - нищо чудно , че все ще се намери някой да ти подлее вода / все пак сме си Гахьовци / 

За зло куче - зъл прът!
- krokibg
- учете се от него
Има някакъв проблем между телето и тебе - Васко,знам че ти си Scooter, и може би си още и Валдес и сигорно имаш поне още 100 ника.Ще ти кажа нещо,аз наблюдавам тези който пишат и гледам като пише някой против колега от форума,и се е логнал под ново име и то 2 минути преди да е започнал да плюе,и споменава неща за които е спорено преди два дни и няма как да ги знае и прочете за двете минути след логването си ако не е човек който е от форума.Какво да си мисля а,ти кво ще кажеш,мислиш ли че си много хитър.Аз мисля че не си чак толкова умен и хитър,и ако не те е срам продължавай в същия дух.Ако телето /ЕМО ТАПЕТА/те е извръткал нещо,ами просто иди,хвани го и го пребий,но явно не ти стиска и си разчистваш сметките с него пред нас тук но по най-долния и подмолен начин - като се криеш зад разни никове.Ние не сме глупаци,и човек с одесеторена личност неможе да не допусне грешка и рано или късно греши,колкото и да иска да се скрие.Този минал през тебе,другия минал,и ти пак опа право налетя на телето.Кажи,пари лити взема,женати ли взе,или като сте спали по язовирите те е изненадал.Кажи да видим защо е тази злоба и неприязън срещу него.На всичкото одгоре,за да нете разбере кой си взе да плюеш всички наред за снимки и т.н.Колкото и да отричаш,има хора който мислят и те разконспирираха.Васко,Валдес,Скоотер са всички твои никове.Дано ти потъне лодката като ходиш за сомове

темата освен за местата, стана и за лъжите на телето. Или му вярвайте или не кой както иска, аз само изложих някой факти
На тебе кроки за лодката да ти се връща . Телето мен не може да ме изврътка за нищо , но такива като тебе може и го прави доста успешно. С толкова застреляна личност не съм се сблъсквал на последък, вземи прочети отново постовете , забърши си промития мозък и може би ще прогледнеш
Мнението на Васко няма нищо общо с мен, както и това на Валдес
П.П.
можеш да четеш всичко по форумите и без да си логнат
На тебе кроки за лодката да ти се връща . Телето мен не може да ме изврътка за нищо , но такива като тебе може и го прави доста успешно. С толкова застреляна личност не съм се сблъсквал на последък, вземи прочети отново постовете , забърши си промития мозък и може би ще прогледнеш
Мнението на Васко няма нищо общо с мен, както и това на Валдес
П.П.
можеш да четеш всичко по форумите и без да си логнат
Последно промяна от scooter на Сря Фев 07, 2007 10:51 pm, променено общо 1 път.
- barutchiata ©
- Администратор
Бате не те познавам лично но съм чувал за теб.Знам за хванат рекорден сом на дължина от теб.Кефя се на такива неща повярвай ми .За съжаление не се кефя на това дето с твоя IP адрес пишат :edroto написа:Здравеите казвам се Васко и се занимавам сьс сом от 2000г Вчера Ники мина през гаража име пита дали сьм скутер и да ли аз се заяждам с Тапета Емо го познавам откакто се занимавам сьс сом с него сьм ходил наи много за риба и мислех че го познавам добре но сьм се льгал На снимката на скутер сме аз и Емо с една бяла риба която яхвана Лоринков Тази снимка я имаме само двамата така че Емо неме вкарваи повече в ИНТРИГИ Така че сьм 100 на 100 сигурен че ТИ СИ СКУТЕР И САМ СИ СЕ ЗАЯЖДАШ ЗА ДА СИ В ЦЕНТЬРА Така ме вкара в интригите с ЖРЕБЧЕВО,ТИЧА,РАБИША ипосле ме изпьржи Аз ако изках да ме има в списанията и вестниците имах много вьзможноси Моито мнение го знаят всички и пак ще кажа че сьм против всякакви публикации и мерене на пишки ЗЩОТО В БЬЛГАРИЯ ВЕЧЕ РИБАТА Е НА ИЗЧЕЗВАНЕ А ПРИ РИБОЛОВА НА СОМ Е 100 ПРОЦЕНТА КЬСМЕТ
играча....ВАЛДЕС.....ВОДНИЯ ДУХ....и ти .В тоа форум има прекалено интриги,не ви прави чест да създавате още.Ако имаш сметки за уреждане с някой не е мястото тук.Ако те е изпържил някой познат ........вдигниму телефона па се разберете.Кроки има една мноо хубава приказка моте риби няма да ги хванете , и аз няма да хвана вашите.
- barutchiata ©
- Администратор
- krokibg
- учете се от него
Вижте,за разлика от някой,аз имам достойнство,но това не ми пречи да се извинявам когато згреша.Щом пишат от едно IP,зночи поне са били заедно в този момент на един и същ компютър.Значи пак стигнахме до изходната позиция,че са в комбина.Просто ако имат малко достойнство,нека се извинят за мръсотията която изляха по хора който никога не са се правили на велики,и да преключва този буламач.Има по-стари рибари на години тук във форума,респективно щом са по-стари значи са ходили повече за риба и би трябвало да знаят повече от младите колеги.Ако разликата в годините е 10-15 -20 години,по една риба на ден да са хващали пак са по напред от младите и за това само би трябвало да им се има уважение.Що се отнася до личните им дрязги,те явно се познават много добре и могат да си решат проблемите в къщи,както се казва.Вече и на мене ми омръзна да се разправям с некоректни хора и мисля да приключвам със пледоарията защото ставам / и не само аз /банален.
P.S Scooter,Само си виж аватара,и тогава си позволявай да даваш съвети

P.S Scooter,Само си виж аватара,и тогава си позволявай да даваш съвети