Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

поправка на макара
Модератор: emo vasilev
-
- новобранец
поправка на макара
здравейте някой може ли да ми каже как да си направя макарата че счупих двете крачета дето се захваща за въдицата.мерси предварително
Re: поправка на макара
няма начин да няма начин, но все пак ще е много хилаво и при по голям напън пак ще се счупи... залепи го с някакво мн здраво лепило като поксипол 

-
- научил се да хвърля
Заварка със електрод от същия материал от който е тялото на макарата/ако е метално, разбира се/. И много добър заварчик, майстор на тънките заварки, ако мога така да се изразя. После на ръка се обработва заварката. По този начин се справих със същия проблем на макара Риоби с алуминиево тяло. Но ако корпуса е графитен, нямам идея. Това за лепенето с поксипол или друго е пълна дивотия. Успех желая.
-
- разбира нещата
Трудно, ама много трудно.Mihail Ivanov написа:здравейте някой може ли да ми каже как да си направя макарата че счупих двете крачета дето се захваща за въдицата.мерси предварително
Единствения начин е "Г" образни планки, плюс поп нитове.
Грозотия абсолютна, по-добре си вземи нова за 20-30 лв.
Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
Има доста подробности в такъв проблем,намери най-сръчния от приятелите си ишише огнена вода.
Здравейте колеги, според мен е по-добре да я смениш с нова макарата ,има евтини и долу горе читави модели.Астарата ако има сантиментална стойност,си я закачи някаде у дома
.Поздрави и на слука

-
- ще става разбирач
ако са метални ги завари ако не си купувай нова.