Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Виртуален параклис...вицове за попове...
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
`чакай тогава да ги преместа тука...
една праведна отишла в рая и трьгнали да я развеждат..изведньж се чул жесток письк-кво става ,питала тя..бее,казал св. Петьр тук на една праведна и пробиват дупки за крилете...продьлжили-отново жесток письк..бее,кво става,питала тя-бее,тука на една праведна и пробиват дупки за ореола..аа,казала праведната-не ща тука,отивам в ада..защо бе,питал св. Петьр,ти луда ли си?там по цел ден ще те ебьт!!!!да,ама,казала праведната,аз тая(тия Laughing ) дупка поне си я имам..
попа и попадията брали в гората гьби..хванали ги разбойници,ограбили ги-попа били,а попадията-ебали..като се освестил попа,хванал я и и теглил един здрав бой..що ме биеш,бе дядо попе?питала попадията..той казал:това,че тия ни хванаха си е Божа работа,това,че мен ме биха,а теб ебаха си е техна работа,ама това ,че си вьрте гьзо докато го правеха си е ТВОЯ работа....
една праведна отишла в рая и трьгнали да я развеждат..изведньж се чул жесток письк-кво става ,питала тя..бее,казал св. Петьр тук на една праведна и пробиват дупки за крилете...продьлжили-отново жесток письк..бее,кво става,питала тя-бее,тука на една праведна и пробиват дупки за ореола..аа,казала праведната-не ща тука,отивам в ада..защо бе,питал св. Петьр,ти луда ли си?там по цел ден ще те ебьт!!!!да,ама,казала праведната,аз тая(тия Laughing ) дупка поне си я имам..
попа и попадията брали в гората гьби..хванали ги разбойници,ограбили ги-попа били,а попадията-ебали..като се освестил попа,хванал я и и теглил един здрав бой..що ме биеш,бе дядо попе?питала попадията..той казал:това,че тия ни хванаха си е Божа работа,това,че мен ме биха,а теб ебаха си е техна работа,ама това ,че си вьрте гьзо докато го правеха си е ТВОЯ работа....
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- gorskia
- научил се да хвърля
Много наелектризиран ден.
Но човек е успял защото се е смял.
По средата на езеро, в лодка, седят трима монаси: католически, православен и евреиски. Ловят риба. Свършва им хляба. Православният става и казва:
- Отивам за хляб. – прекрачва борда на лодката, тръгва по водата, стига брега, купува хляб и пак ходейки по водата се връща в лодката.
Свършва им сиренето. Католическият свещеник става и казва:
- Отивам за сирене. – прекрачва борда на лодката, тръгва по водата, отива до брега, купува сирене и пак се връща по водата в лодката.
Свършва им водата. Еврейският монах става и казва:
- Отивам за вода. – прекрачва борда на лодката и потъва като камък във водата. Православният свещеник се обръща към католическия и с укор казва:
- Що не му каза, къде са камъните под водата, бе?
Но човек е успял защото се е смял.
По средата на езеро, в лодка, седят трима монаси: католически, православен и евреиски. Ловят риба. Свършва им хляба. Православният става и казва:
- Отивам за хляб. – прекрачва борда на лодката, тръгва по водата, стига брега, купува хляб и пак ходейки по водата се връща в лодката.
Свършва им сиренето. Католическият свещеник става и казва:
- Отивам за сирене. – прекрачва борда на лодката, тръгва по водата, отива до брега, купува сирене и пак се връща по водата в лодката.
Свършва им водата. Еврейският монах става и казва:
- Отивам за вода. – прекрачва борда на лодката и потъва като камък във водата. Православният свещеник се обръща към католическия и с укор казва:
- Що не му каза, къде са камъните под водата, бе?
К ъ с м е т
Тъй както си вървях - и хоп,
насреща - поп!
Насреща поп и попадия -
от попа лъхаше на спирт,
по-точно на ракия.
А попадията - една ...
Започнах с нея флирт,
започнах, ама на!
Изфъфли попът - стоп!
И таз добра!
Ще хвърляш чоп -
ези-тура.
И бута ми монета,
а в монетата - късметът ...
Подхвърлям я - ега ти чопа -
падна ми се попа!
"Смях на глътки"
Перо Йончев
Това го бях турил некъде из форумите...сега го преместих тука...
Тъй както си вървях - и хоп,
насреща - поп!
Насреща поп и попадия -
от попа лъхаше на спирт,
по-точно на ракия.
А попадията - една ...
Започнах с нея флирт,
започнах, ама на!
Изфъфли попът - стоп!
И таз добра!
Ще хвърляш чоп -
ези-тура.
И бута ми монета,
а в монетата - късметът ...
Подхвърлям я - ега ти чопа -
падна ми се попа!
"Смях на глътки"
Перо Йончев
Това го бях турил некъде из форумите...сега го преместих тука...
Г е р а н
На сред село, на мегдано,
язе често ода,
оти тамо е герано,
дека вада вода
Ала герано ни, значи,
от едно си страда -
сичко порой дека влачи,
се у него пада.
Иначе геран един е
пълен с минерали,
оти сите наши свине