Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Въпроси и съвети при ловенето на риба
naRiba.com

Форум

Въпрос за влакно
Модератор: sapuna
Въпрос за влакно
Привет колеги,
Първо би искал да отбележа, че съм доста "пресен" в риболова така че може да не задавам много акуратни въпроси.
Първият въпрос: Пръчката ми е телескоп с водачи. Ще ловя основно на затворени водоеми(платен риболов и по големи язовири като се открие сезона). Доколко е адекватно и проблем ли е да използвам потъващо влакно?
Втори въпрос: Тежеста отбелязана на плувката ли е необходима за оптималното и използване?
Благодаря предварително!
Първо би искал да отбележа, че съм доста "пресен" в риболова така че може да не задавам много акуратни въпроси.
Първият въпрос: Пръчката ми е телескоп с водачи. Ще ловя основно на затворени водоеми(платен риболов и по големи язовири като се открие сезона). Доколко е адекватно и проблем ли е да използвам потъващо влакно?
Втори въпрос: Тежеста отбелязана на плувката ли е необходима за оптималното и използване?
Благодаря предварително!
-
- ще става разбирач
Re: Въпрос за влакно
не е проблем да използваш потъващо влакно аз отпреди три месеца ползвам такова и съм доволен.
За плувката ти сам определяш колко олово да сложиш зависи колко искаш да ти е над водата.
За плувката ти сам определяш колко олово да сложиш зависи колко искаш да ти е над водата.
Re: Въпрос за влакно
Благодаря за отговорите!
Основното ми притеснение беше във влакното, но явно то не е проблем!
Основното ми притеснение беше във влакното, но явно то не е проблем!
Не навреме изпита втора бира - това си е изгубена първа!