какьв телесоп да купя за леко
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
какьв телесоп да купя за леко
Колеги искам да си купя телескоп до 100 лв.Харесах си много и вече не знам и аз какво искам.Не сьм познавач,така',че помагаите.Предварително благодаря. Ето Ви 3 които ми допаднаха. 1-я:BROWNING- 4 .0м.-300 гр тегло-тран.дьлжина 0.77 м. Акция 5-15 гр.Карбон ,цена 50 лв.: 2-я : LAZER COBALT- 4.5 м -186 гр тегло-тран.дьлжина0.74 м.Акция 5-25 гр. цена 91 лв. Има сьщия с дьлжина 4.00 м. на 78 лв. Параболична акция на вьрха нова серия на fil-star 3-я: GLOBE GREEN POWER-има 2 дьлжини 5.0 м.и 5.60 м. транспор.дьлжина 0.77 м. Акция 10-20 гр. тегло 300 гр.Цена 68 лв. Не сьм на ясно с тези акции и по-точно до колко кг.риба може да се извадят с така горепосочените.Предпочитам да ловя на затворени водоеми.Приемам всякакви сьвети
-
- разбира нещата
Re: какьв телесоп да купя за леко
Риболова "на леко" е много общо понятие . Дай малко яснота по въпроса ти , като например какви риби ще ловиш най-често , на какви далбочини , на каква дистанция , с ваглер или обикновена плувка предпочиташ .
- bigfish133
- ще става разбирач
Колега , ако може бих ти предложил още една пръчка , която отговаря на твоите изисквания . Държал съм я в ръка и мога да кажа , че е съвсем прилична за парите си , а и отзивите за нея са добри. Ако ти трябва пръчка за риболов на плувка в затворени водоемо , телескопична сглобка защо не погледнеш това на 4.50 . Успехи !!!
Колеги благодаря вьдицата е супер Предпочитам да ловя на ваглер,на дистанция до 20-30 метра Водоеми дьлбоки до 5 - 6 м.Основно каракуда .червеноперка,костур.Чат пат и на платено какво излезе
Имам сьщата вьдица каквата предложи колегата bigfish133 по горе и сьм доволен от нея!