Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Днес минах покрай Бяла и да ти кажа ми се видя високичко нивото и е доста мътна реката, надявамсе до петък да се поизбистри.ivo75 написа:А някой да знае как е нивото и изобщо река Янтра около Ценово
-
- сериозен играч
Ами то,Дунава много висок,Янтрата и Лома много мътни,къде ще ловим тогава? 

Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
-
- научил се да хвърля
Като гледам за Петък, Събота и неделя над 32 градуса :X Иначе май ще трябва да търсим платените водоеми или селксите гьолчета с по един чадър и една бираnick71 написа:Ами то,Дунава много висок,Янтрата и Лома много мътни,къде ще ловим тогава?

Иначе мисля аз да отскоча до Борово с едни мои приятели на по- биричка и някой друга скара

Днеска се разходих до текето.Много обрасло с трева до колене по брега.Понтона на Пацони си го е оградил от всякъде и даже е набил метални колове от горе,където се паркираше.Сега там кола неможе да спре иначе ще задръсти движението.Ептем го удрят на бащиния тез хора.Все едно езерото е тяхно като имат къща на 20 метра него.То понтона хубаво,ама сега и тез колове човек да не може да паркира да си лови риба.За милиони няма закони.
Above us only sky
Информация от моя приятел. Преди на Борово е излизало таранка на плувка, но сега през забраната не вземало. Ловяло се изцяло с парашут. Таранките са големички. Излизали и доста към 400-500гр. Имало е едно време и шарковци, но са играли мрежите и няма инфо за уловен шаро.fonk123 написа:Като гледам за Петък, Събота и неделя над 32 градуса :X Иначе май ще трябва да търсим платените водоеми или селксите гьолчета с по един чадър и една бираnick71 написа:Ами то,Дунава много висок,Янтрата и Лома много мътни,къде ще ловим тогава?![]()
ако не се смъкне нивото на Дунава и реките в Русенско!
Иначе мисля аз да отскоча до Борово с едни мои приятели на по- биричка и някой друга скараСега чакам колегата да ме светне за този водоем

Все пак има места и при голяма вода. Поне за момента не е мътен Дунава.nick71 написа:Ами то,Дунава много висок,Янтрата и Лома много мътни,къде ще ловим тогава?

-
- кандидат преподавател
Мътна , висока или каквато и да е в петък съм там.Само пастърма ако вали ще се замисляMNG написа:Днес минах покрай Бяла и да ти кажа ми се видя високичко нивото и е доста мътна реката, надявамсе до петък да се поизбистри.ivo75 написа:А някой да знае как е нивото и изобщо река Янтра около Ценово

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Аз ще се включа края на юни 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Дунав не става това ясно.
Някой инфо за Янтра по сериозно, много ли е мътна. Висока ли е?
Някой инфо за Янтра по сериозно, много ли е мътна. Висока ли е?
- Росен
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Не е добра, но ще се оправи до откриването ... или поне така се надяваме, че клуба ще правим състезание на Бяла в събота.
Къде точно ще правите да дойдем да викаме за нашите съгражданиРосен написа:Не е добра, но ще се оправи до откриването ... или поне така се надяваме, че клуба ще правим състезание на Бяла в събота.

-
- кандидат преподавател
То не трябва да се вика а де се стискат палци.А състезанието предполагам като миналата година .Събиране на моста на Фичето и след старта кой къде му видят очитеkasabinho написа:Къде точно ще правите да дойдем да викаме за нашите съгражданиРосен написа:Не е добра, но ще се оправи до откриването ... или поне така се надяваме, че клуба ще правим състезание на Бяла в събота..

За сега мисля да присъствам .И има място в колата

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- научил се да хвърля
След като се върнем ще ти дам инфо какво сме направилиkasabinho написа:Информация от моя приятел. Преди на Борово е излизало таранка на плувка, но сега през забраната не вземало. Ловяло се изцяло с парашут. Таранките са големички. Излизали и доста към 400-500гр. Имало е едно време и шарковци, но са играли мрежите и няма инфо за уловен шаро.fonk123 написа:Като гледам за Петък, Събота и неделя над 32 градуса :X Иначе май ще трябва да търсим платените водоеми или селксите гьолчета с по един чадър и една бираnick71 написа:Ами то,Дунава много висок,Янтрата и Лома много мътни,къде ще ловим тогава?![]()
ако не се смъкне нивото на Дунава и реките в Русенско!
Иначе мисля аз да отскоча до Борово с едни мои приятели на по- биричка и някой друга скараСега чакам колегата да ме светне за този водоем

Успех и ако няма къде да сложите рибата се обадете да помагамеСлед като се върнем ще ти дам инфо какво сме направилиДано да сполучим с мястото и с риболова
, а тея с парашутите ще ги

-
- научил се да хвърля
На текето за кое езеро се искаше билет?kasabinho написа:Успех и ако няма къде да сложите рибата се обадете да помагамеСлед като се върнем ще ти дам инфо какво сме направилиДано да сполучим с мястото и с риболова
, а тея с парашутите ще ги
. Аз най-вероятно ще заложа на Текето и също ще храня паралелно две места на Дунава.