Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com

Форум

За сом с кльонк
Модератор: bobopeli
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re: За сом с кльонк
Пачо, затова си вземи подвижна стойка за сонара. 

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Маре,ти къде се умеша у сомския.Тука има страст на кристали.Е и Годзилата сега ме емна за стръв и захранка.Мани,всичко това е странична литература.Marco Polo© написа:Бре, деееееа! Верно ли бе, Емо?Emo-83 написа:...кажи едно мерси някога....никога не съм го чул от съфорумник.
Всъщност този текст го добавих нарочно.Мислех,че ще го види Левака и пак ще ми сложи

Пачо тябва да си нагласиш сондата беце.Така нема да стане.Ти фактически почти не го ползваш.Аз пък тези дни изтрих снимките на мойта стойка.Винаги си гледам стръвта дори да съм пуснал на мн. плитко.
Тук няма нужда да ми благодариш.....

- pachosz
- сериозен играч
Умувам сега, ама нещо не ми идва идея как точно да си направя за Лагуната стойка, която да си местя. Тия със стягите не стават, пробвал съм. Като почна да стягам и двете стени се събират една към друга, а не мога да подпра с нещо между тях
Ше го измисля аз, като ми дойде муза за мислене

Ше го измисля аз, като ми дойде муза за мислене

-
- научил се да хвърля
Момци, знам че не е тук мястото, но се надявам модераторите да ми простят за това своеволие.....
Днес на обяд направих сефтето, мъж 51 см., 3,200 грама, на име Георги
От сега усещам, че довечера няма да ми е до сомове и кльонкове, за което ви моля за извинение..............

Днес на обяд направих сефтето, мъж 51 см., 3,200 грама, на име Георги

От сега усещам, че довечера няма да ми е до сомове и кльонкове, за което ви моля за извинение..............

На мястото на човек можеш да седнеш, но не и на късмета!!!
Еееееееее БРАВО.Иво Ломски написа:Момци, знам че не е тук мястото, но се надявам модераторите да ми простят за това своеволие.....
Днес на обяд направих сефтето, мъж 51 см., 3,200 грама, на име Георги![]()
![]()
![]()
От сега усещам, че довечера няма да ми е до сомове и кльонкове, за което ви моля за извинение..............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

При теб явно нещата не идват сами,а се изсипват на куп.
Желая да е живо и здраво детенцето.Много радости,щастие и усмивки на цялото ти семейство.
Довечера ще пийна едно за Иванчо.

Бате тази година ще е щастлива за теб.

-
- вече хвърля и на тежко
Ееее,браво бе Иво,да ти е жив и здрав,се да те радва и голяаам да порасне,и аз ще пия едно сега за негово здраве,нема по убаво нещо от мъжко чедо! 

Еее, Иво ка можа да се отплесваш от темата значи
Ама ние сега тук само по между си ли ще си честитим, ще отцепят сомаджиите още повече така
Да сте живи и здрави и вие и бебока, много радост в семейството и все напред !
А живи и здрави и мойто сефте иде скоро, след 2 седмици ние термина
ма знае ли се кога ще се пръкне
А сега по темата малко:
Искам помощ по въпроса с кльонкането на водоеми с максимална дълбочина 4-5 метра.
Използвам времето въпреки, че е студена още водата да покльонкам па белким хвана и аз един немски сом. Ма пусто чудо не ще и не ще.
Сигурно има специална тактика за която не знам. Никога не съм търсил сом на плитки водоеми или може да се каже почти никаде другаде освен на Ив...грд. Да кажеш, че нямам опит - е не е че от първокласник съм с бащами в лодката с кльонка. Но май си нямам и идея как стоят нещата по плитки водоеми.
Малко инфо за езерата -повечето са плитки 4-5 метра, равни без скали и прочие, широки от 500м до 2-3км. Някои (две от познатите ми) имат и по дълбоки обширни участъци от до 11-12м , но пък казват , че през лятото под 6 метра не оставало кислород(някви служби били мерили кислорода). Почти всички са до гори като по брега се редува шавар или гора с корени във водата(но пък там е 1-1,5м дълбоко.
Пробвах на вибка(3 вида) и на червей (жабите са забранени а попови прасета не мога да намеря
)
Пробвал съм на дълбочени от 2 до почти влачеща се по дъното стръв, без тапа .
С 4 различни кльонка(само толкова имам тук, требе да се дялка скоро) - изпъкнали и вдлъбнати х2 с различни големини на петите.
И пустото не ще, но преди да се откажа или да ме откажат искам да ви помоля да съдействие. Аз може да съм с кльонк в ръка от много време, но пък в никакъв случай не съм бродил повече от някои от вас по гьоловете
и следователно нито претендирам за спец нито за каквото и да е, но пък такова нещяне от риба която не е чувала звука на кльонк не съм очаквал.
Всчкакви идеи са добре дошли .

Ама ние сега тук само по между си ли ще си честитим, ще отцепят сомаджиите още повече така

Да сте живи и здрави и вие и бебока, много радост в семейството и все напред !
А живи и здрави и мойто сефте иде скоро, след 2 седмици ние термина

А сега по темата малко:
Искам помощ по въпроса с кльонкането на водоеми с максимална дълбочина 4-5 метра.
Използвам времето въпреки, че е студена още водата да покльонкам па белким хвана и аз един немски сом. Ма пусто чудо не ще и не ще.
Сигурно има специална тактика за която не знам. Никога не съм търсил сом на плитки водоеми или може да се каже почти никаде другаде освен на Ив...грд. Да кажеш, че нямам опит - е не е че от първокласник съм с бащами в лодката с кльонка. Но май си нямам и идея как стоят нещата по плитки водоеми.
Малко инфо за езерата -повечето са плитки 4-5 метра, равни без скали и прочие, широки от 500м до 2-3км. Някои (две от познатите ми) имат и по дълбоки обширни участъци от до 11-12м , но пък казват , че през лятото под 6 метра не оставало кислород(някви служби били мерили кислорода). Почти всички са до гори като по брега се редува шавар или гора с корени във водата(но пък там е 1-1,5м дълбоко.
Пробвах на вибка(3 вида) и на червей (жабите са забранени а попови прасета не мога да намеря

Пробвал съм на дълбочени от 2 до почти влачеща се по дъното стръв, без тапа .
С 4 различни кльонка(само толкова имам тук, требе да се дялка скоро) - изпъкнали и вдлъбнати х2 с различни големини на петите.
И пустото не ще, но преди да се откажа или да ме откажат искам да ви помоля да съдействие. Аз може да съм с кльонк в ръка от много време, но пък в никакъв случай не съм бродил повече от някои от вас по гьоловете

Всчкакви идеи са добре дошли .
- pachosz
- сериозен играч
Честитоооо!!!!
Много радости за младежа, за мамата и таткото
Щото това е Георги 

Много радости за младежа, за мамата и таткото

Сигурно имаше в предвид следващото да е ИванчоEmo-83 написа:Довечера ще пийна едно за Иванчо.

Честито ти мъжко отроче, Ивчо! Бре, то голяма радост! Хайде да се дипнете(напасете) здраво довечера.
Извинявам се за грешката в името....явно съм пийнал чашата веднага и на екс.pachosz написа: Сигурно имаше в предвид следващото да е ИванчоЩото това е Георги

Добре,че поне съм написал българско име.

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Честито, Ивчо!
По въпроса за малките дълбочини...миналата година чух за един забравен гьол с макс. дълбочина 5-6 метра....та там на дъно се били хванали сомове....5-6-12 кг.....и веднага газ натам, кльонкане - но дръжки!
Може би като е плитичко и не ще да рипа?

По въпроса за малките дълбочини...миналата година чух за един забравен гьол с макс. дълбочина 5-6 метра....та там на дъно се били хванали сомове....5-6-12 кг.....и веднага газ натам, кльонкане - но дръжки!

Може би като е плитичко и не ще да рипа?

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

...
Последно промяна от Diman на Вто Юни 08, 2010 1:41 pm, променено общо 1 път.
Иво ,честито и от мен.Да сте здрави и щастливи.
......много хубаво име сте му дали
.
......много хубаво име сте му дали

http://www.vbox7.com/play:1dbd3caf
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
- nikaro
- ще става разбирач
Иво,да ти е жив и здрав мъжагата,баце!!!
Най-голямата радост е това!
Моят батко вече е на 5 месеца,ама още от вторея е в играта

Още веднъж,живи и здрави цялото семейтво!Голям кеф ми е.
Наздраве

Моят батко вече е на 5 месеца,ама още от вторея е в играта

Още веднъж,живи и здрави цялото семейтво!Голям кеф ми е.
Наздраве

Честита радост Иво!! Желая много здраве на синчето и цялото семейство.