Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Беловица шараните имах да им го връщам
- borislav58
- сериозен играч
Беловица шараните имах да им го връщам
Шараните в Беловица бяха полудели миналата седмица но Лъки се направи на е..ч /Лъки това е домашния ми любимец/ хареса кучката на стопанина и изчезна с ней .Бях уловил една петица и смятах да ги натръшкам яко но уви тръгнах да търся Лъки.Чудите се защо ви занимавам с мойте проблеми ами да така е който го има знае как е.Събота 5юни имах доста задачи пък ми се въртеше в главата риболова в Беловица, и шараните сигурно барат яко .Тръгнах към 16и 30 колата тук там стъпваше, но няма време шараните чакат.Бяхма на язовира в 17 веднага се заех да опъна шатрата, но ядец бях забравил онези джаджи пласмасовите.Хубаво бе ,че жената е с мен , и нямаше начин тя се върна аз останах и се заех да събирам дърва, и да подготвя въдиците.Пропуснах да кажа оставахме на спане и трябваше да се подготвим за дъжд .Бързо
се върна жената и ми помогна с дървата .Опънахме шатрата подготвихме всичко за предстоящия дъжд но с нищо не показваше че ще вали .Жената се зае с нейните задачи а аз с моите въдиците бяха готови но още неги бях пуснал .

Появиха се облаци към 20 и 30 некъде в дълечината се чуваха гърмежи , но ние бяхме подготвени и го чакахме.

Тези манджи трябваше да се готвят и дъждът трябваше да почака

При въдът на тази салата и мезе трябваше да се налее аператива
а той бе гроздова ама дядова че мойта е само едно шише на рафта .

Май започна наистина да вали ама и гърми нестига че гърми ами и святка та ни търси .
Жената е много страх от гръмотевици и се мушна в колата ами то кой не го е страх от гръмотевици.

Трябваше и огъня да запазим затуй и за него се погрижих

На всичкия този ад удари и една от въдиците нали бях за риба

Ето този разбйник бе захапал царавичката в най големия дъжд и гръмотевици
Престана и всеки се зае с задачите си

Много е важно след дъжд да има огън ето за това става въпрос .
Стоях до три сутринта сам с чашата в която наливах
до 10 ракия /дядова/ след ней 1 бира след бирата около 600гр вино /бяло / към 3и половина ме навикаха и си легнах . Сутринта към 6и30 пак ме изритаха от колата че хъркам и станах .Незнаех къде се намирам главата охххх
дъждът ех мамкаму всичко е мокро направих си някъкво кафе без захар еййй нес кафе без захар нямам думи ....
Поразходих се насам натам рибите играеха птичките чуруликаха еххх мен ме болеше главата
.
Презаредих въдиците ама нанайси и рибата е пияна от сношната фурия и не бараше на дъно .Смяна на тактиката взех един мач обух гащеризона и тръгнах да го търся .

Първия убавец не закъсня забравих да спомена че съботната вечер приключи с ощ едва шарана но нямаше как да ги снимам

Абе перото си е перо влакното бях го сменил с о18 повод 14 кука 8 номер перото 1гр.
Рибоците им бях уловил цаката и само ги дебнех където започва да рови и излизат мехурчета хвърляш царевицата и чакаш две минути след това свирене на аванс и се озовават ето в тоз и кафез на стопанина да ги отнесе в садката .

Язовира се бе размътил и се притеснявах че в живарника може да дадът фира пък и некой може да си купи ако не е уловил
Риболова продължаваше постоянно сменях местат защото се плашеха бе тихо пък и на мен ми се разкарваше така не усещах главоболието пък и при тези убавци главата е на последно место.
.
Некой шаранчета ги пусках още след като ги уловех пък и бях дълеко за да ги отнеса в живарника .
Няма да ви казвам ама взе да ми омръзва от щаран
Казах на жената аиде да си ходим а тя взе да ми се смее и ми каза нали сме за риба лови сега. Да ама главата
ме натисна още повече и започнах да събирам данданията така и не се улови по йедро от 3кг и половина но пък бяха доста и то на плувка.

Това ще ми е последния риболов на платена любов за тази година предполагам.

Аааааа този убавец е предназначен за пълнене, и ще чака своя ред в фризера да си дойдат децата от Гърция.
Колеги смятам ,че този излет ми донесе доста хъс и с нетърпение очаквам да дойде четвъртък, да потегля за Широка Поляна и да видя широко поленските караконджули дали са надхвърлили кило и половина .
НАСЛУКА !на всички колеги с предстоящото откриване на сезон лято.
се върна жената и ми помогна с дървата .Опънахме шатрата подготвихме всичко за предстоящия дъжд но с нищо не показваше че ще вали .Жената се зае с нейните задачи а аз с моите въдиците бяха готови но още неги бях пуснал .

Появиха се облаци към 20 и 30 некъде в дълечината се чуваха гърмежи , но ние бяхме подготвени и го чакахме.

Тези манджи трябваше да се готвят и дъждът трябваше да почака

При въдът на тази салата и мезе трябваше да се налее аператива

Май започна наистина да вали ама и гърми нестига че гърми ами и святка та ни търси .
Жената е много страх от гръмотевици и се мушна в колата ами то кой не го е страх от гръмотевици.

Трябваше и огъня да запазим затуй и за него се погрижих

На всичкия този ад удари и една от въдиците нали бях за риба

Ето този разбйник бе захапал царавичката в най големия дъжд и гръмотевици
Престана и всеки се зае с задачите си

Много е важно след дъжд да има огън ето за това става въпрос .
Стоях до три сутринта сам с чашата в която наливах

Поразходих се насам натам рибите играеха птичките чуруликаха еххх мен ме болеше главата

Презаредих въдиците ама нанайси и рибата е пияна от сношната фурия и не бараше на дъно .Смяна на тактиката взех един мач обух гащеризона и тръгнах да го търся .

Първия убавец не закъсня забравих да спомена че съботната вечер приключи с ощ едва шарана но нямаше как да ги снимам

Абе перото си е перо влакното бях го сменил с о18 повод 14 кука 8 номер перото 1гр.
Рибоците им бях уловил цаката и само ги дебнех където започва да рови и излизат мехурчета хвърляш царевицата и чакаш две минути след това свирене на аванс и се озовават ето в тоз и кафез на стопанина да ги отнесе в садката .

Язовира се бе размътил и се притеснявах че в живарника може да дадът фира пък и некой може да си купи ако не е уловил
Риболова продължаваше постоянно сменях местат защото се плашеха бе тихо пък и на мен ми се разкарваше така не усещах главоболието пък и при тези убавци главата е на последно место.
.

Некой шаранчета ги пусках още след като ги уловех пък и бях дълеко за да ги отнеса в живарника .
Няма да ви казвам ама взе да ми омръзва от щаран

Казах на жената аиде да си ходим а тя взе да ми се смее и ми каза нали сме за риба лови сега. Да ама главата

Това ще ми е последния риболов на платена любов за тази година предполагам.

Аааааа този убавец е предназначен за пълнене, и ще чака своя ред в фризера да си дойдат децата от Гърция.
Колеги смятам ,че този излет ми донесе доста хъс и с нетърпение очаквам да дойде четвъртък, да потегля за Широка Поляна и да видя широко поленските караконджули дали са надхвърлили кило и половина .
НАСЛУКА !на всички колеги с предстоящото откриване на сезон лято.
- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Беловица шараните имах да им го връщам
Еий Борка направо си ги убил, а огъня с чадъра само патил риболовец може да го измисли. Приятно искарване на Широка поляна и полека с алкохола че като гледам си решил да го довръшиш.

-
- сериозен играч
-
- сериозен играч
Отличен излет Боре
А това за главата имам лек,кажи да ти дам

А това за главата имам лек,кажи да ти дам

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
Борка екстра риболов си направил.
п.п Едвам те познах,гледам род-под,гащеризон много си модерен.
п.п Едвам те познах,гледам род-под,гащеризон много си модерен.

-
- ще става разбирач
Браво Боре хванал си им цаката на шараните 

- tamihal
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Много хубав репортаж...и добри риби ! 

- ninastefanina
- сериозен играч
Браво Боре 

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
-
- учете се от него

Гърми трещи, който може си го може

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
-
- научил се да хвърля
Хубав излет си спретнал, както винаги!