Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Въпроси и съвети при ловенето на риба
naRiba.com

Форум

Въпрос за яз.Искър
Модератор: sapuna
Въпрос за яз.Искър
Привет Колеги,
Този уикенд мисля да посетя (както много от вас) яз.Искър.
Ще се позиционирам някъде около Шипоченския. Бихте ли ми казали какво кълве основно в района и има ли шанс за някое друго шаранче "на косъм"?
Поздрави!
Ще се позиционирам някъде около Шипоченския. Бихте ли ми казали какво кълве основно в района и има ли шанс за някое друго шаранче "на косъм"?
Поздрави!
Не навреме изпита втора бира - това си е изгубена първа!
Re: Въпрос за яз.Искър
Човек още от сега почва да става панаир, пък до събота или неделя вече ще е като някой град там. Към въпроса ти има някакъв шанс, но по скоро ще улавяш платики, отколкото шарани, не са в такова количесто като преди п.п. миналата година там имах 4-5 шарана около 1-2 кг на царевица и торен, а уж бях за платика 

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
-
- разбира нещата
Ако питаш мен въобще не си прави труда да ходиш там... просто събота и неделя ще е както каза колегата по-горе "град".Има гърмежи,музики,общо взето неблагоприятни условия да хванеш каквато и да била риба,пък камоли шаран.А и едва ли ще си хванеш места,ако не тръгнеш примерно четвъртък,петък.bampy написа:Привет Колеги,
Поздрави!

Колега,аз мисля да ходя точно там,но както вече споменаха колегите по-горе там ще стане панаир.За това аз съм решил с лодка да мина от другата страна,възможно най-далеч от цялата дандания.Мисля,че там ще има доста свободни места,или поне така ми се иска
.

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш.
Помни, че Ноевият ковчег е направен от аматьори.
Професионалистите са построили Титаник.
- kabaero
- вече хвърля и на тежко
Колега прав си за минаването от другата страна , но има опасност да бъдеш изгонен - зависи къде точно ще застанеш още 3 парцела са продадени в Шипоченския залив ми казаха хора които живеят на язовира . Май лека полека Искър ще стане частен и застроен отвсякъде . Само не ми стана ясно как са им върнати земите като са били обещетени с жилища в София и други градове още когато са изселени тия тъпаци дето продават там.Ще ме извинява админа ама това за тях 

Благодаря за инфото,но аз съм решил така да бъде и каквото сабя покаже.И като съм им в парцела какво,не ям частна собственост!? Ако не може там,по-натам и докато може.Заровете са хвърлени и от 11.06 нека игрите започнат.Пак казвам благодаря за инфото.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш.
не ходете там, ако искате да ловите риба, положението ще е отчайващо, то едни мотори, рокери, гърмежи, прекъсвачи, кучета, малки деца. Ужасно ще е!!!

Чудо голямо!!!! Май и аз ще взема да дойда, че да им досаждам от време на време.Емо ще идва ли бе Тише,ti6oboy написа:не ходете там, ако искате да ловите риба, положението ще е отчайващо, то едни мотори, рокери, гърмежи, прекъсвачи, кучета, малки деца. Ужасно ще е!!!![]()
![]()
та да си прайме компания от към шишетата.И както каза колегата по горе -с лодката и на другия бряг.

тва от лани на откриването

Ако не там, предложи друго място около София?
Не навреме изпита втора бира - това си е изгубена първа!
Ако пак дойдат ония с хондите и почнат да горят бензин на прекъсвач егати и риболово ще е
по добре да си седя дома.