Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Към софиянци ...
Модератор: sapuna
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Към софиянци ...
Здравейте и честито откриване на сезона !
Налага ми се да прекарам уикенда в София, по работа .
И все пак искам като повечето от вас и аз да топна въдиците ......
Практикувам риболов на перо- с директен и мач .За всеки случай ще нося фидер и дънни .
Водоеми, реки, канали и т.нат., нямам предпочитания, стига да са на 20-30 км. разстояние .
За рибите също ! Е, ако има кефал, по-едра какракуда или други видове разпъващи ластика ще е супер
Знам, че всеки е в треска по откриването и не му е до това да дава инфо, но ако отдели минутка, за да предложи локация ще съм му много благодарен
Късмет с рибите и емоциите !
Налага ми се да прекарам уикенда в София, по работа .
И все пак искам като повечето от вас и аз да топна въдиците ......

Практикувам риболов на перо- с директен и мач .За всеки случай ще нося фидер и дънни .
Водоеми, реки, канали и т.нат., нямам предпочитания, стига да са на 20-30 км. разстояние .
За рибите също ! Е, ако има кефал, по-едра какракуда или други видове разпъващи ластика ще е супер

Знам, че всеки е в треска по откриването и не му е до това да дава инфо, но ако отдели минутка, за да предложи локация ще съм му много благодарен

Късмет с рибите и емоциите !
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
Re: Към софиянци ...
Здравей,
За свободните водоеми може да пробваш на Враждебна (основно може да очакваш костур на рибка, или дребна плевелна риба е и някоя дърта каракуда или кефал за бонус), Челопечене (платика, каракуда, костур, червеноперка и уклейка...). Панчарево - червеноперка и уклей.
Има и доста водоеми за платена любов. Ако имаш някой излишен лев може да си начешеш крастата. Примерно на Долни Богоров, понеже май може и да се пуска рибата обратно. Ако се поровиш във форумите ще намериш доста инфо, включително и как да се добереш до тези водоеми.
Успехи в откриването на сезона.
За свободните водоеми може да пробваш на Враждебна (основно може да очакваш костур на рибка, или дребна плевелна риба е и някоя дърта каракуда или кефал за бонус), Челопечене (платика, каракуда, костур, червеноперка и уклейка...). Панчарево - червеноперка и уклей.
Има и доста водоеми за платена любов. Ако имаш някой излишен лев може да си начешеш крастата. Примерно на Долни Богоров, понеже май може и да се пуска рибата обратно. Ако се поровиш във форумите ще намериш доста инфо, включително и как да се добереш до тези водоеми.
Успехи в откриването на сезона.
praktikuvam standarten i nestandarten ribolov
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Благодаря колега !
Забравих да спомена- ориентацията ми е към свободни водоеми !
По времето на забраната пловдивска област остана без нито един такъв и малко ми писна от платена " любов "
Забравих да спомена- ориентацията ми е към свободни водоеми !
По времето на забраната пловдивска област остана без нито един такъв и малко ми писна от платена " любов "

За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Язовир Огняново, на 30 км. от София, сравнително чист, средно голям, дълбок язовир, подходящ за риболов на леко, добра популация на кефал, костур, бабушка, каракуда и уклей.
нямам живарник
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
виж и тази тема: http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=31&t=15183
нямам живарник
Здравейте колеги и успех в откриването на сезона
Интересувам се от платения водоем на Панчарево, колко се плаща за въдица.За фидер да ли е походящ водоема и какво излиза на фидер
Благодаря Ви предварително
Интересувам се от платения водоем на Панчарево, колко се плаща за въдица.За фидер да ли е походящ водоема и какво излиза на фидер
Благодаря Ви предварително
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Колега Бойко, на такова растояние от София, едра риба няма, съгласен съм с колегата, който те насочва към Огняново, но иди от към устието, че днес от стената отзивите са лоши /около 50 км/, иначе Богров, свободните езера, Челопечене, Враждебна, Панчарево. Наслука !