Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Зарибяване 2010
Модератор: bobopeli
-
- новобранец
Зарибяване 2010
Здравейте, от интервю на шефа на ИАРА на 11 юни 2010, дадено на язовир Искър става ясно че тази година зарибяване няма да има, парите за зарибяване били пренасочени за пенсий и други.
Страшно се изненадах как парите от риболовните билети отиват за пинсий.Ние за какво дава парите си за пенсий ли, нали има пенсионни вноски.
По закон 25% процента от бюджета на ИАРА трябва да се ползва за зарибяване и ако това не се изпълни не значи ли, че е нарушен закона и точно от тези които взимат заплати за да го прилагат, аман от такива управници.
А техните заплати пак са от нашите пари.
Ако има колеги които не са съгласни с това нека пишат, защото с тази политика да чакаме да отмине кризата и рибата ще отмине от нашите водоеми.
Хората започват да се питат защо плащат за билети.
Ще намеря начин за запитам и някои в ИАРА що за политика е това.
Да не се забравя че хората с риболовни билети са над 100 000, което си е една армия и то голяма.
Страшно се изненадах как парите от риболовните билети отиват за пинсий.Ние за какво дава парите си за пенсий ли, нали има пенсионни вноски.
По закон 25% процента от бюджета на ИАРА трябва да се ползва за зарибяване и ако това не се изпълни не значи ли, че е нарушен закона и точно от тези които взимат заплати за да го прилагат, аман от такива управници.
А техните заплати пак са от нашите пари.
Ако има колеги които не са съгласни с това нека пишат, защото с тази политика да чакаме да отмине кризата и рибата ще отмине от нашите водоеми.
Хората започват да се питат защо плащат за билети.
Ще намеря начин за запитам и някои в ИАРА що за политика е това.
Да не се забравя че хората с риболовни билети са над 100 000, което си е една армия и то голяма.
Re: Зарибяване 2010
Цялата ни управа е такава,никакви нормални мерки не се вземат в тази държава.Какво може да се очаква от правителство което си позволява да посегне на семеините добавки за деца,да забавя до безкрайност интеграционните добавки за деца и хора инвалиди,а сега да посяга и на парите от членският внос предназначени за зарибяване на родните водоеми.Колкото и крайно да прозвучи само секирата може да оправи положението
Не се знае утре на какво ще посегнат.

Няма по хубаво време от това когато сьм на риба.....с бира.
- Andrey82
- научил се да хвърля
Tази тема беше повдигната вече си спомням, нека се изкаже Годзилата, май че е адвокат да измисли как да ги осъдим, преди нали измисли за забраната 

На Текето ми е най-добре 

- tamihal
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Сами си ги избрахме...поредните безхаберници...!
Но така е...който и да дойде,нашата все ще си е такава...
Но така е...който и да дойде,нашата все ще си е такава...

-
- разбира нещата
За пенсии на комунистите и полицаите които нямат 50год.,а вече са пенсионери,а не са за риболовците дето плащат за скъпото си хоби.

- dedeff
- разбира нещата
С всеки изминал ден,не ми се гледа телевизия,не ми се сяда пред компютъра,новини само помия,нищо хубаво и обещаващо в тази държава,до такава степен съм отвратен от нея,та не ми остана и капка родолюбие,поне да има с какво да се гордея,че съм Българин,освен с едно,та именно нашите деди пролели кръвта си за една независима и свободна България,а сега вичко е лъжа,измама и яко прее.......ване.Не е за 25-то лева но въпроса тук е принципен и става въпрос за стотици хиляди по 25.Алтернативата е Българина да се модифицира още докато е в яйцеклетката,та дано се получи нещо.
Без жени можем,без риболов не можем!
-
- новобранец
Да им ................ Майката....
На тези от ИАРА...... проклети цигани....
Незнам кога ще се оправи тая циганска държавица от малоумници...
Ще ми се да имам поне 5% власт .... да им разгоня фамилията на всички управници...
управници... които ни
опрявят все по-добре и по-добре и Ние като гнусни педали търпим това.....
Да не говорим, че вече за трети път звъня за сигнал за бракониери и нищо...
звъна на 112 и пак нищо...
ще ви свържем и толкова...
ако следващата седмица чуете за избити и направени на захранка бракониери да знаете, че съм аз...
скоро ще последва и с други подобни...
не ме интересуват вече никакви малоумни закони, които така или иначе не се спазват... или от България ще се превърне в цивилизована държава като Германия например или не искам да бъда Българин с цигански (чалгарски) манталитет.... Просто търпяхме достатъчно мисля аз... 20 години стигат...
не искам да умра в държава като нашата...
Незнам за какво са умрели толкова Българи за свободата ни... като такава и до ден днешен нямаме.....
От утре започвам да слагам край на безредиците...
По най-грубия начин... с 9мм в главата...
на всеки който реши да бъде от другата страна....
Докато не се прочистиме от (кърлежите, бацилите) и другите подобни...
На тези от ИАРА...... проклети цигани....
Незнам кога ще се оправи тая циганска държавица от малоумници...
Ще ми се да имам поне 5% власт .... да им разгоня фамилията на всички управници...
управници... които ни

Да не говорим, че вече за трети път звъня за сигнал за бракониери и нищо...

ще ви свържем и толкова...

не искам да умра в държава като нашата...
Незнам за какво са умрели толкова Българи за свободата ни... като такава и до ден днешен нямаме.....
От утре започвам да слагам край на безредиците...

на всеки който реши да бъде от другата страна....
Докато не се прочистиме от (кърлежите, бацилите) и другите подобни...
-
- новобранец
Доно доживеем времена когато ще ловим добри риби на чисти водоеми с добри пътища до тях.
Мечтая за тези времена!
Но тези времена ще дойдат с хора които не слагат думичката АЗ в началото на изречението.
Писна ми от фразата“Аз ви построих магистрала,детска градина и ...“, така може да каже човека от чийто джоб са излезли парите и този които е блъскал с кирката на обекта.
Мечтая за тези времена!
Но тези времена ще дойдат с хора които не слагат думичката АЗ в началото на изречението.
Писна ми от фразата“Аз ви построих магистрала,детска градина и ...“, така може да каже човека от чийто джоб са излезли парите и този които е блъскал с кирката на обекта.
-
- вече хвърля и на тежко
Ще има да си мечтаем и мечтаем всички за това ......Liubomir Genkov написа:Доно доживеем времена когато ще ловим добри риби на чисти водоеми с добри пътища до тях.
Мечтая за тези времена!
-
- новобранец
Как да зарибят бе хора.То няма от къде да се вземе зарибителен материял в Бг.Трябва от Румъния да се купи а от там само по документи няма да стане.Ще трябва и да се плати.Тогава какво ще откраднат не ставаа.Или пък случаино ако купят пак ще измислят на коѝ техен човек да го подарят.Ще си ловим талаш.Преди 20 години таранки,червеноперки,костури и др. плевели изобщо не знам някоѝ приятел да е слагал в живарника.Сега я докараха до там друго да няма.
-
- разбира нещата
то и акциза от горивата трябва да отиват за пътно подържане,здравните вноски за болници и мн. др.данаци,такси и налози са предназначени да отиват за някаде ,но уви все тръгват в погрешна посока,все в джоба на някои ,,нуждаещи се,,.Такива са законите,да облагодетстват 5% а др.95% да са роби
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."