Зарибяване 2010

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Liubomir Genkov
новобранец
новобранец

Зарибяване 2010

Мнение от Liubomir Genkov »

Здравейте, от интервю на шефа на ИАРА на 11 юни 2010, дадено на язовир Искър става ясно че тази година зарибяване няма да има, парите за зарибяване били пренасочени за пенсий и други.
Страшно се изненадах как парите от риболовните билети отиват за пинсий.Ние за какво дава парите си за пенсий ли, нали има пенсионни вноски.
По закон 25% процента от бюджета на ИАРА трябва да се ползва за зарибяване и ако това не се изпълни не значи ли, че е нарушен закона и точно от тези които взимат заплати за да го прилагат, аман от такива управници.
А техните заплати пак са от нашите пари.
Ако има колеги които не са съгласни с това нека пишат, защото с тази политика да чакаме да отмине кризата и рибата ще отмине от нашите водоеми.
Хората започват да се питат защо плащат за билети.
Ще намеря начин за запитам и някои в ИАРА що за политика е това.
Да не се забравя че хората с риболовни билети са над 100 000, което си е една армия и то голяма.
veso72
разбира нещата
разбира нещата

Re: Зарибяване 2010

Мнение от veso72 »

Цялата ни управа е такава,никакви нормални мерки не се вземат в тази държава.Какво може да се очаква от правителство което си позволява да посегне на семеините добавки за деца,да забавя до безкрайност интеграционните добавки за деца и хора инвалиди,а сега да посяга и на парите от членският внос предназначени за зарибяване на родните водоеми.Колкото и крайно да прозвучи само секирата може да оправи положението :axe: Не се знае утре на какво ще посегнат.
Няма по хубаво време от това когато сьм на риба.....с бира.
Аватар
Andrey82
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Andrey82 »

Tази тема беше повдигната вече си спомням, нека се изкаже Годзилата, май че е адвокат да измисли как да ги осъдим, преди нали измисли за забраната :)
На Текето ми е най-добре :)
Аватар
tamihal
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от tamihal »

Сами си ги избрахме...поредните безхаберници...!
Но така е...който и да дойде,нашата все ще си е такава... :rolleyes:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
MITAKA_STZ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MITAKA_STZ »

За пенсии на комунистите и полицаите които нямат 50год.,а вече са пенсионери,а не са за риболовците дето плащат за скъпото си хоби. :axe: :axe:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
dedeff
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dedeff »

С всеки изминал ден,не ми се гледа телевизия,не ми се сяда пред компютъра,новини само помия,нищо хубаво и обещаващо в тази държава,до такава степен съм отвратен от нея,та не ми остана и капка родолюбие,поне да има с какво да се гордея,че съм Българин,освен с едно,та именно нашите деди пролели кръвта си за една независима и свободна България,а сега вичко е лъжа,измама и яко прее.......ване.Не е за 25-то лева но въпроса тук е принципен и става въпрос за стотици хиляди по 25.Алтернативата е Българина да се модифицира още докато е в яйцеклетката,та дано се получи нещо.
Без жени можем,без риболов не можем!
Stefan_msr
новобранец
новобранец

Мнение от Stefan_msr »

Да им ................ Майката....
На тези от ИАРА...... проклети цигани....
Незнам кога ще се оправи тая циганска държавица от малоумници...
Ще ми се да имам поне 5% власт .... да им разгоня фамилията на всички управници...
управници... които ни :ANAL: опрявят все по-добре и по-добре и Ние като гнусни педали търпим това.....
Да не говорим, че вече за трети път звъня за сигнал за бракониери и нищо... :( звъна на 112 и пак нищо... :(
ще ви свържем и толкова... :( ако следващата седмица чуете за избити и направени на захранка бракониери да знаете, че съм аз... :axe: скоро ще последва и с други подобни... :axe: не ме интересуват вече никакви малоумни закони, които така или иначе не се спазват... или от България ще се превърне в цивилизована държава като Германия например или не искам да бъда Българин с цигански (чалгарски) манталитет.... Просто търпяхме достатъчно мисля аз... 20 години стигат...
не искам да умра в държава като нашата...
Незнам за какво са умрели толкова Българи за свободата ни... като такава и до ден днешен нямаме.....

От утре започвам да слагам край на безредиците... :axe: По най-грубия начин... с 9мм в главата...
на всеки който реши да бъде от другата страна....

Докато не се прочистиме от (кърлежите, бацилите) и другите подобни...
Liubomir Genkov
новобранец
новобранец

Мнение от Liubomir Genkov »

Доно доживеем времена когато ще ловим добри риби на чисти водоеми с добри пътища до тях.
Мечтая за тези времена!
Но тези времена ще дойдат с хора които не слагат думичката АЗ в началото на изречението.
Писна ми от фразата“Аз ви построих магистрала,детска градина и ...“, така може да каже човека от чийто джоб са излезли парите и този които е блъскал с кирката на обекта.
Иван Златев
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Иван Златев »

Liubomir Genkov написа:Доно доживеем времена когато ще ловим добри риби на чисти водоеми с добри пътища до тях.
Мечтая за тези времена!
Ще има да си мечтаем и мечтаем всички за това ......
старец в дом
новобранец
новобранец

Мнение от старец в дом »

Как да зарибят бе хора.То няма от къде да се вземе зарибителен материял в Бг.Трябва от Румъния да се купи а от там само по документи няма да стане.Ще трябва и да се плати.Тогава какво ще откраднат не ставаа.Или пък случаино ако купят пак ще измислят на коѝ техен човек да го подарят.Ще си ловим талаш.Преди 20 години таранки,червеноперки,костури и др. плевели изобщо не знам някоѝ приятел да е слагал в живарника.Сега я докараха до там друго да няма.
delio-haidutin
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от delio-haidutin »

то и акциза от горивата трябва да отиват за пътно подържане,здравните вноски за болници и мн. др.данаци,такси и налози са предназначени да отиват за някаде ,но уви все тръгват в погрешна посока,все в джоба на някои ,,нуждаещи се,,.Такива са законите,да облагодетстват 5% а др.95% да са роби
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”