Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Хора помогнете поне малко де
Модератор: Paublo_Eskobar
Хора помогнете поне малко де
Въпросът ми е къде в момента мога да ловя Костур , ама да ловя не да виса по цел ден????
А и ЗА Щука нема да е лошо да кажете некое местенце 

-
- сериозен играч
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Абе колега ти какво искаш да тикаже някой, точно до метър къде да ги ловиш рибите.
Пробвай на Щъркела, на яз. Искър. Отиди по рано сутринта (демек на разсъмване), понякога костура там кълве само рано сутрин.
Вземи си малки рибки, за предпочитане и кубинки и щипоци, някой път има претенции. Торен и бял за всеки случай.
Лови се от брега, на мач или леко дъно. Лично според мен на леко дъно с придърпване е по успешния метод.
Незнам как е тея дни там , но според мен имаш най голям шанс да хванеш прилично риба там.
Иначе може да се пробва поне аз където знам, яз. Огняново, Панчарево, Богров
Пробвай на Щъркела, на яз. Искър. Отиди по рано сутринта (демек на разсъмване), понякога костура там кълве само рано сутрин.
Вземи си малки рибки, за предпочитане и кубинки и щипоци, някой път има претенции. Торен и бял за всеки случай.
Лови се от брега, на мач или леко дъно. Лично според мен на леко дъно с придърпване е по успешния метод.
Незнам как е тея дни там , но според мен имаш най голям шанс да хванеш прилично риба там.
Иначе може да се пробва поне аз където знам, яз. Огняново, Панчарево, Богров
- borislav58
- сериозен играч
- георги н.
- ще става разбирач
колега , на тия опоскани водоеми (оито са свободни за риболов а не платени ) около софия я хванал я не . аз съм от ботевград и при нас положението е същото. пътуваме по 100 км. и горница за да направим сносен риболов . както казва колегата borislav 58 на тополница кълве . ако имаш ден ще направиш добър риболов на костур. според мен там най добре кълве на дъно на живо рибе . не съм забелязал да има претенции за вида на рибето . ако искаш да си направиш кефа не жали средства за път . търси рибата където я има а не където ти е близо !!! наслука .