Хора помогнете поне малко де

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

lub4o90
новобранец
новобранец

Хора помогнете поне малко де

Мнение от lub4o90 »

Въпросът ми е къде в момента мога да ловя Костур , ама да ловя не да виса по цел ден???? :D А и ЗА Щука нема да е лошо да кажете некое местенце :wink:
Николай-Русе
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Николай-Русе »

lub4o90 първо трябва да кажеш, за кой регион от България се интересуваш :D
lub4o90
новобранец
новобранец

Мнение от lub4o90 »

ем за софия и около нея до 60 км от софия
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Абе колега ти какво искаш да тикаже някой, точно до метър къде да ги ловиш рибите.

Пробвай на Щъркела, на яз. Искър. Отиди по рано сутринта (демек на разсъмване), понякога костура там кълве само рано сутрин.

Вземи си малки рибки, за предпочитане и кубинки и щипоци, някой път има претенции. Торен и бял за всеки случай.

Лови се от брега, на мач или леко дъно. Лично според мен на леко дъно с придърпване е по успешния метод.

Незнам как е тея дни там , но според мен имаш най голям шанс да хванеш прилично риба там.

Иначе може да се пробва поне аз където знам, яз. Огняново, Панчарево, Богров
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от borislav58 »

Колеги в момента кълве на Тополница / Мъти вир / Кефал. Костур.Червеноперка доста хубави на подвижно 4.5.метра излиза и блескач НАСЛУКА :oops:
Аватар
георги н.
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от георги н. »

колега , на тия опоскани водоеми (оито са свободни за риболов а не платени ) около софия я хванал я не . аз съм от ботевград и при нас положението е същото. пътуваме по 100 км. и горница за да направим сносен риболов . както казва колегата borislav 58 на тополница кълве . ако имаш ден ще направиш добър риболов на костур. според мен там най добре кълве на дъно на живо рибе . не съм забелязал да има претенции за вида на рибето . ако искаш да си направиш кефа не жали средства за път . търси рибата където я има а не където ти е близо !!! наслука .
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”