Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

яз.Студен кладенец
Модератор: sapuna
Re: яз.Студен кладенец
Привет на всички !
Някой да ма информация която да сподели за Широко поле
, че съм решил да откривам там .
Предварително благодаря
П.С.
Успех на всички колеги през новия сезон

Някой да ма информация която да сподели за Широко поле

Предварително благодаря
П.С.
Успех на всички колеги през новия сезон

Не вземай живота на сериозно защото няма да излезниш жив от него
- dimo4ko
- научил се да хвърля
Колега и аз откривам там, подочух , че хишника вървял - бяла риба и кефал на жива рибка!
Истината е някъде там ...
- Don4o_62
- учете се от него
Като се върнете,споделете как е положението.Влачат ли,кльонкат ли и т.н.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- dimo4ko
- научил се да хвърля
Вчера бях там, но за съжаление нищо не клъвна
, почти не видях лодки да тролят. Като общо инфото е , че никъде не кълве. Познат мина с лодката със сонара, но каза, че само единични екземпляри се забелязват.
Бях на с. Широко поле в 4.30, докато си тръгнах изобщо не видях риба да играе, въпреки спокойната вода и безветрие. Утре пак отивам
, вечерта ще напиша какво се чува и хваща 

Бях на с. Широко поле в 4.30, докато си тръгнах изобщо не видях риба да играе, въпреки спокойната вода и безветрие. Утре пак отивам

- Don4o_62
- учете се от него
Това че не показва риба на сонара,около Ш.Поле и Звезделина е вярно.От около 2-3 г.е така.Предполагам се е наплашила от мрежите,но надолу след тунелите винаги е показвал риба.И то доста, повечето 3-ти размер.Но каква е, не знам,понеже на воблер съм нямал удар.Сигурно са някви дърти шарани.След тунелите има едни скали.Но трябва да се ходи пеша през тунела.Само да не мине влака,че е доста неприятно.Случвало ми се е,и след това като го чуя да идва,съм се изнасял със свински тръс натварен с багаж
.Но това беше преди,сега ходя с лодка.
Колегата от Кърджали да иде на Траса,след завода.Ще хване всякаква риба.ГАРАНЦИЯ

Колегата от Кърджали да иде на Траса,след завода.Ще хване всякаква риба.ГАРАНЦИЯ

Ние бяхме малко по надолу на средна арда ма и там няма нищо ,но имаше доста опанати "коридори" както винаги тва имам чуството че тия мрежи сари не ги вадят .
- Don4o_62
- учете се от него
Там местен ако си изкара мрежите,другите ще го прокудят 

е добре нали има ИАРА като видите , че има мрежи ми вземете звъннете нали това им е работата, и ако не ви обърнат внимание даите гласност дори и тук , защото има служители от тях които влизат четът проблемите и после задеистват нещата, ако само мълчим и се надяваме на накои друг няма да се опрвим.
нз 12 направих едно излетче до Широко поле , беше пълно с хора но никои не хващаше, тази събота и недела се замислям дали да не ида пак ноо.. май няма да има смисъл някой ако има информация за раздвижване ще се радвам да е сподели
- dimo4ko
- научил се да хвърля
За сега нищо не се чува за раздвижване. Аз ходих на Широко поле и на 11-ти /до помпената/и на 13-ти /до корабчето/ - ужас - постоянно джетове и лодки!
А за ИАРА колега, .....лоша работа , какво да ти кажа, не че ги защитавам, но разполагат с една лодка за цялата област
)) а за язовири като Студен Кладенец и Кърджали би трябвало да има 24 часово наблюдение. Миналата година доста активно ходих на риба, но бях проверен само 1-път!
А за ИАРА колега, .....лоша работа , какво да ти кажа, не че ги защитавам, но разполагат с една лодка за цялата област

миналата година бях постоянно там и нито един път не са минали , утре сутрин май ще ходя на Широко поле и дано да не е толкова пренаселен за да си намеря място , че предната седмица беше фул
За 19 и 20 без удър 

- Don4o_62
- учете се от него
На Ш. Поле и Звезделина няма много риба.Може да има повече в ръкава между двете села,но чак горе на самото устие,по плиткажа.Другия път идете на ръкава под завода.Иска повечко захранка и с две пера,ще ги изкъртите.

- dimo4ko
- научил се да хвърля
Вчера ходих на Широко поле/за бяла риба/ и освен дъжда нищо друго
. Ако не чуя вече , че излиза няма да ходя там! Един познат мина с лодката и каза, че има риби - 3-ти размер/всъщност това каква големина е/, близко до брега, но никой от чакащище не закачи нещо. Значи риба има, но удари не!
А и много ме ядосваха лодкаджиите, дето тролят, явно и те имаха сонари, защото през брега минаваха - върху въдиците - виковете от брега не вършеха работа, може би ще трябва да се вземат по-крути мерки

А и много ме ядосваха лодкаджиите, дето тролят, явно и те имаха сонари, защото през брега минаваха - върху въдиците - виковете от брега не вършеха работа, може би ще трябва да се вземат по-крути мерки