Какво кълве на яз Ивайловград ?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
VGS
разбира нещата
разбира нещата

Re: Откриване на Ивайловград

Мнение от VGS »

Нощния риболов е забранен прниципно в цялата страна !
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Re: Откриване на Ивайловград

Мнение от Кърцата »

Нощният риболов е забранен от закона, а специално на Ивайловград се следи за спазването му.
Прибирайте си въдиците нощем, че често има изненадани. Апропо, за четвърта пръчка акта също е моментален.
Следи се и теглото на рибата, тъй че не е препоръчително да тъпчете живарниците.
Амурите са още маломерни, е някой може и да са достигнали мерната граница вече, тъй че набарат ли ви с амур в багажника...
Абе с две думи, прочетете си закона преди да тръгнете и го спазвайте. Там се следи до буквата на закона
Наслука
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Аватар
gotra
разбира нещата
разбира нещата

Re: Какво кълве на яз Ивайловград ?

Мнение от gotra »

Здравейте, колеги!Моите планове да отида до яз.Ивайловград не се осъществиха, така че моля някой който бе бил, да сподели ценна информация.В Петък се обадих на приятел, който ми каза че до Бориславци няма място да си спре човек колата, камоли да лови риба.Вярвам, че все някой е бил на този хубав водоем.
Всеки ден, в който не си на риба или на лов, е загубен! Ъ. Хемингуей
koceto-76
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

бориславци ив.град.

Мнение от koceto-76 »

здравеите колеги.ще ходя на бориславци за три дни от сряда.ще пробвам за шаран и каракуда.някои ако е бил тези дни да каже как е хавата.имали много хора.успех на всички през сезона.
наслука риболовци
Аватар
achocarp
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: бориславци ив.град.

Мнение от achocarp »

koceto-76 написа:здравеите колеги.ще ходя на бориславци за три дни от сряда.ще пробвам за шаран и каракуда.някои ако е бил тези дни да каже как е хавата.имали много хора.успех на всички през сезона.
нали ще ловиш шаран и каракуда бе Вурге, та и да има много хора тях ли ще хващаш :smt117 :smt117 :smt043 :smt043 :smt043
koceto-76
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от koceto-76 »

ачо кога ще направим един риболов за шаран.
наслука риболовци
Аватар
achocarp
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от achocarp »

koceto-76 написа:ачо кога ще направим един риболов за шаран.
обадими се 0888715797
markov_75
новобранец
новобранец

Мнение от markov_75 »

В момента язовира до с.Бориславци е много паднал
MarviN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MarviN »

Казвам здравйте на всички колеги, които имат въпроси към язовира. Надявам се че ще мога да съм полезен на някои от вас тъй като го посещавам много редовно. Ловя предимно на тролинг, но по въпросите ви.
Наистина има много мирна риба. Местата около Бориславци наистина са много посещавани и дашни, но наистина са доста посещавани. Въпреки това с малко търпение човек може да си избере място. Не ви препоръчвам местата които са около втичалото защото много често реката е мръсна и носи много боклук. По удобни са местата около Малки воден което е съвсем близо до Бориславци или местата между Малки Воден и Митничаарското.
Второ не си струва да се разпъва на 200м подобно на Жребчево. За да направите по интензивен риболов пробвайте около 100 те метра.
За контрола наистина такъв има но ако решите да ловите и през вечерта предлагам ви да направите лагера някъде в тясното, тъй като като съм се връщал от БУЛЕВАРДА в 22:00 вечерта след кльонкане към Бориславци за да се прибера не искам да ви разказвам за какъв брой чепарета и "мрежички" се опъват.
Тъй че в тясното може да се лови и вечер, но по откритите места около Бориславци наистина проверяват, както е редно между впрочем.
Дано да съм бил полезен. АКо имате други въпроси споделете какво точно ви интерисува.
ГОЛ ШАРАН ...
charana
научил се да хвърля
научил се да хвърля

ивайловград

Мнение от charana »

колеги трябва ми малко инфо за ивайловград предстоими едноседмичен излет там и всяка инф.ще ми е от полза отиваме основно за шаран
Andrey_76
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: ивайловград

Мнение от Andrey_76 »

Нашата група се завърна скоро и казаха че шарана върви доста. Днес ще попитам за мястото защото не бях с тях и ще ти пиша. И аз се каня да ходя но чак към 20-ти.
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Andrey_76 написа:Нашата група се завърна скоро и казаха че шарана върви доста. Днес ще попитам за мястото защото не бях с тях и ще ти пиша. И аз се каня да ходя но чак към 20-ти.
Колега и мен ме интересува,та ако може по подробно за шаранските места.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
charana
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от charana »

Andrey_76 написа:Нашата група се завърна скоро и казаха че шарана върви доста. Днес ще попитам за мястото защото не бях с тях и ще ти пиша. И аз се каня да ходя но чак към 20-ти.
ще ти бъда много благодарен ако разбереш някои подробности.
Аватар
pachosz
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pachosz »

Покрай Бориславци, Малки воден, Дъбовец, Ставри Димитрово все са си шарански местата там. Стига да намерите удобно местенце за лагеруване, че са много трудни там. Моя съвет е да опитате като се влезе в с. Дъбовец, веднага в дясно по черния път (два са, после се сливат в един) и само напред. После на разклоненията накъдето и да завиете, все на хубави места водят, проблема е че са много малки хубавите места и все са заети. Питайте де е Ешек тепе и там около него е баш за шаран :D Има и дървета за сянка доста там. Иначе около Ставри Димитрово има най-много място, но там пък няма никаква сянка, разчита се на чадъри и тенти само, и да се скрие слънцето и да тръгва ракията :wink:
айде успех :!:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

И гледаите прогнозата че ако завали,излизате от Ешека чак другата пролет :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”