Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Кафе за захранка
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- научил се да хвърля
Кафе за захранка
Здравейте колеги
потърсих из форума но никаде не намерих информация за ОТРАБОТЕНОТО КАФЕ за захранка.
Някой пробвал ли е да захранва с отработено кафе (такова което
и ползваш остатъка от цедката). Според вас дали ще има ефект от цялата работа. Прочетох разни теми, но доколкото разбирам ползвате смляно кафе от пакета в магазина. Дали шарани и амури ще закача на куката ако ползвам такова кафе към захранката или направо ползвам него за захранка?
Поздрави и наслука
: 

потърсих из форума но никаде не намерих информация за ОТРАБОТЕНОТО КАФЕ за захранка.
Някой пробвал ли е да захранва с отработено кафе (такова което

Поздрави и наслука

-
- ще става разбирач
Re: Кафе за захранка
Здравей колега незнам за захранка но съм го ползвал (отработеното) пролетта във торния червеи незнам от него ли беше но каракуди от 400 до 970 грама ги сцепихме това е от тогава не съм ползвал за съжаление но добре ми напомни ще пробвам пак да видим 

Никой не може да ти отнеме мечтите
-
- научил се да хвърля
Това за червейте и кафето е голяма идея
Другото за което сега се сещам е ако се добави към захранката за пружина (захранка самоделка - Примерно хляб,памук и кафе или към готовата захранка за пружина или нещо подобно) Основната ми идея е за шаранообразните, тъй като разбрах че има някакъв ефек върху тях.
Поздрави

Поздрави
Преди около 10 години сме ловили на яз.Батак каракуди на пружина,на която сме добавяли кафе за аромат,но не си спомням да сме имали кой знае какви постижения!
-
- научил се да хвърля
Колега аз имам питане за обработено кофе...тази тема я четох но не дава отговор на въпроса ми.Благодаря все пакedizmetin написа:http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... B5#p447238

-
- ще става разбирач
аз сам изпозвал кафето на пружина
(за толстолоба) има ефект!!!! 

Незнам но когато дойде рибата и куса захранката, няма ли да усети горчивина и да се уплаши?Но пък вие сте ловили с туй нещо така че незнам, но ще пробвам да сложа в захранката.И последно: понеже четох че ставало за монтаж със пружина искам да питам да ли става на плувка или ваглер (монтажа е за шарани на косъм).
lyusienka написа: може да ми банете и този профил

-
- ще става разбирач
Колега интересно ми е как си сложил на ваглер и плувка монтаж на косъмLakom написа:И последно: понеже четох че ставало за монтаж със пружина искам да питам да ли става на плувка или ваглер (монтажа е за шарани на косъм).

Никой не може да ти отнеме мечтите
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:

-
- и господ не е толокова добър
С меракkokoparcala написа:Колега интересно ми е как си сложил на ваглер и плувка монтаж на косъмLakom написа:И последно: понеже четох че ставало за монтаж със пружина искам да питам да ли става на плувка или ваглер (монтажа е за шарани на косъм).![]()
![]()
или аз не съм разбрал нещо?

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Отработено кафе ползвам предимно през зимата и ранна пролет за капризни бабушки. Прави храната тежка, без да я стяга. Топката потъва бързо и се разпада бързо. Намалява хранителната стойност на храната. Като бонус ми се явява аромата. Казват, че повишавало активността на "ледените" риби, но немога нито да потвърдя, нито отрека. Правил съм доста добри излети с отработено кафе в храната, но съм правил и без.
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."