Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Наглост!!!
Модератор: bobopeli
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Наглост!!!
къв рибарник с толко сом и бяла риба,и то различни калибри....шаран 20 ка,толстолоб 40,и какви ли още не трофеики има на тези снимки,моля някои по грамотен компютърно да ги издърпа тези снимки някъде,докато този не си е махнал галерията,не бива да остава безнаказан
- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ако са ловени в рибарник няма да са 2-3 щайги със смесен улов ...... и къв ще е тоя дето ще си излови маломрните сомета и бели рибки.Benicio написа:Не,че го защитавам ама може да е ловено на някой голям рибарник,гледам че има и някава стая с много касетки и е направене за почистване на рибата.Но ако е ловено на свободни водоеми тоя си е направо за затвора, и снимката му трябва да се постне в сайта на ИРА.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Да добавя още две снимки от тази категория (не бракониерски, но зверско отношение), в която колегите са имали прекрасната слука да уловят див шаран на яз. Батак. От снимките се вижда как е овързан с въжета и го влачат по тревата ... http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 4&start=15
Не мисля, че има нещо похвално в този пост освен късмета, който ги е споходил ...
Не мисля, че има нещо похвално в този пост освен късмета, който ги е споходил ...

Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Заболя ме корема при вида на това отвратително дело ....
За такива дела обаче няма открит лек .. няма и да има ..
Господ да ни ена помощ на нас съвестните ...
За такива дела обаче няма открит лек .. няма и да има ..
Господ да ни ена помощ на нас съвестните ...
Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
-
- и господ не е толокова добър
Съгласен съм, че нямат място във форума.После да ги съжалявам, че са се удавили, всички да се издавят дано

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Наядахте ли се най накрая.

Едвали тая гад е ловил на платен, от къде толко маломерни сомчета, бели и другите, а и се вижда мрежата в чувала отзад, да се удави дано !Benicio написа:Не,че го защитавам ама може да е ловено на някой голям рибарник,гледам че има и някава стая с много касетки и е направене за почистване на рибата.Но ако е ловено на свободни водоеми тоя си е направо за затвора, и снимката му трябва да се постне в сайта на ИРА.

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
- danev69
- сериозен играч
office@iara.government.bg Според мен не само снимките трябва да се изпратят,ами и цялата електронна информация . Имам предвид ИП адреси и т.н.. До тази информация мисля , че имат достъп администраторите. Ако такава наглост остане безнаказана ще даде още по-голяма увереност на другите бракониери,че могат да си безчинстват на воля. Аз мисля,че рибата на снимките е подготвена за продажба и затова е сортирана по този начин. ПП Защо,няма отговор от администратора ???
човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Ебати и наглите селски пръчки
за такива закон няма, тва да ги хванеш само и бой, ебан, гръцка музика и плитко заравяне
за такива закон няма, тва да ги хванеш само и бой, ебан, гръцка музика и плитко заравяне
Ето тук даже има и убит заек. Аз съм и ловец, и рибар, но не ми се е случвало докато чакам с въдицата да ми клъвне заек. 100% е убит с кола вечер, като са ходили да бракониерстват!!!

А тук в тези чували сигурно има играчки от Дядо Коледа .... или пък мрежички ?

А тук в тези чували сигурно има играчки от Дядо Коледа .... или пък мрежички ?

Когато човек е на лов или риболов, Господ не му брои дните!
Само чета подфорума и се изнервям, но този път реших да изкажа мнението си за тези талибани.
Личи си, че въпросния господин е достатъчно малоумен за да се регистрира в този форум с ника tehlebutei, който цъфти с 1800 резултата в посочения линк.
Сега пък прочетете мненията под тази новина http://www.haskovo.net/index.php?module ... s&id=58786
Вече и децата могат да си направят извода кой е човека постнал снимките в галерията, а също и от къде са извадени рибоците (на една от снмките ми се мерна Студен Кладенец).
Нека някой юрист да се изкаже дали би могло да има ефективен резултат от посочените доказателства.
пп
Току що в един друг линк от google разбрах, че талибана се казва Антон Красимиров, на 31 години, от Хасково.
Личи си, че въпросния господин е достатъчно малоумен за да се регистрира в този форум с ника tehlebutei, който цъфти с 1800 резултата в посочения линк.
Сега пък прочетете мненията под тази новина http://www.haskovo.net/index.php?module ... s&id=58786
Вече и децата могат да си направят извода кой е човека постнал снимките в галерията, а също и от къде са извадени рибоците (на една от снмките ми се мерна Студен Кладенец).
Нека някой юрист да се изкаже дали би могло да има ефективен резултат от посочените доказателства.
пп
Току що в един друг линк от google разбрах, че талибана се казва Антон Красимиров, на 31 години, от Хасково.
Ето цитат от линка на колегата. Там нашият "герой" каза (извинявам се за това че не е на кирилица, цитат от друг сайт е):
След това същия човек благодари на друг дал коментар:
От такава безнаказаност вече не ми се живее в България. Държавните служители заслужават затвор, заради небрежното си отношение.
tehlebutei - 03-03-2010 10:15
moga da kaja na nabora da si ebe maikata i da ne gleda kakvo pravqt drugite
След това същия човек благодари на друг дал коментар:
tehlebutei - 03-03-2010 10:20
bravo na OutlaawzLA
OutlawzLA_1267549991 - 02-03-2010 19:13
Кво лошо са направили хората, че хващат риба бе:)И аз сума години съм хвърлял мрежи и веднъж не са ме хванали, а тия въпросните бракониери ще ги хванат ама за х*я, ако не са те ще ядете риба, само че на морето, щото 90 процента от хубавата риба в магазините е от тях.
От такава безнаказаност вече не ми се живее в България. Държавните служители заслужават затвор, заради небрежното си отношение.
Надявам се Барута да реши да публикува IP-то от което е регистрацията и от което е влизано.Ако това се случи на този ще му се завие свят от преинсталации.
Също,ако знаем IP-то му ще можем да проследим от кой град или село е.