Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Купуване на въдици от интернет
Модератор: dantho.mihov
Купуване на въдици от интернет
Не знам дали темата ми е за този раздел, но реших да споделя опита си с вас. Преди време исках да си купя една невероятна въдица от Ebay , но търговецът, който я продаваше изискваше да живея в САЩ или поне да имам адрес там. Тъй като нямам трябваше да намеря друг начин да получа въдицата, затова се разрових и открих нещо невероятно полезно. Оказва се, че ако търговец в Съединените Щати не приема кредитни карти, които не са от Американски банки, www.Viaddress.com може да купи стоките, които искате без комисионна и по късно да ги препрати на вашия адрес. Мисля че това е полезна информация за повечето хора. Приятен ден!
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re: Купуване на въдици от интернет
Ти пробва ли ги тия viaddress?....и ако да - всичко ли мина без грижи?
Предполагам обаче, че не си ползвал "услугите" им, защото сега нямаше да ги рекламираш, а да пищиш от тях!
Повече инфо ---> ТУК и ТУК

Предполагам обаче, че не си ползвал "услугите" им, защото сега нямаше да ги рекламираш, а да пищиш от тях!

Повече инфо ---> ТУК и ТУК

Последно промяна от GODzillata на Пет Юни 18, 2010 4:04 pm, променено общо 1 път.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
По-добре засега да не отива в коша, за да се предупредят хората.bat.galin написа:нали имаше една рубрика "модераторско кошче" ?
Освен това "колегата" kavali13 се е регистрирал днес само за да пусне тази обява.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

А, ми не е само той, колегата "Галидо" в темата за поздрава е написал към 6-7 коментара, ако искате влезте и вижте (Галидо, знам че и тук ще цъфнеш след малко, защото видях че си онлайн и се чудиш кви постове да пускаш за рейтинг, ама то лошо няма , па земи прочети нещо, БЕЛКЕМ ти влезе нещо в главата)
lyusienka написа: може да ми банете и този профил