Наглост!!!

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

simbat
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: Наглост!!!

Мнение от simbat »

Аве всеки приказва и развива теории,закани незнам си какво.Е и .Ако ще не Ай пито ами и домашния адрес и телефона да им побликуват ви гарантирам,че никой от тоя форум нищо няма да направи...манталитет е тва.А на тея пичове от снимките да им обяснявам колко са зле няма смисъл-няма да ме разберат...
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

Потресен съм .......господ да ги накаже тея нещастници :evil:
Изображение
ribar77
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ribar77 »

Повече няма да се чудя защо шараните по свободните водоеми са като бели лястовици и валатите ми са почти закономерни. Жалко, че не е майтап. Нямат оправия подобни "хора"!?
Любишь медок – люби и холодок.
Secret Carp
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Secret Carp »

Не си чешете езиците-НИКОЙ НИЩО няма да му направи :!: Той сам си е казал,че могат да го хванат за х---я.И е прав за съжаление...
Просто не си купувайте билети и ходете по платени-аз от тази година съм на тоя принцип.Да видим тогава на ИАРА кой ще им плаща заплатите :roll:
toyo1

Мнение от toyo1 »

mita4eto написа:
toyo1 написа:Щом снимките си е качил (ГОРДО) представи си как е НА ВОДА :?: ДАНО НЯКОГА СЕ ЗЕСЕЧЕМЕ (и аз да кача някоя друга снимка с ТРОФЕИТЕ) :finga:
Принт-ни си една снимка на тези "трофеи", за да можеш да ги откриеш измежду многото подобни трофеи, колега :wink:
НАПРАВИХ ГО ВЕЧЕ
toyo1

Мнение от toyo1 »

MIhaYLOV написа:Тука го обърнахте на комунистически съд :D
Не искам да защитавам колегата, щото и аз разгледах снимките и аз останах разочарован от това колко гордо се е снимал с всичката риба, но да не прибързваме с крайните реакции. Все пак не се знае дали ги е бил с ток или пък с мрежи или с нещо друго, но понякога истината не е това което изглежда. Във форума има не един или два случай когато даден колега е плют заради разни снимки или изказвания, а после се изреждаме да му се извиняваме когато разберем истината(Пример за това е наш колега, който качи снимка с уловения от него шаран и всички започнаха да го плюят, че е хванат с мрежа щото имало следи от мрежата по тялото, а никой не помисли, че човечеца просто след като го хвана го върза с въже през хрилете и го пусна така във водата, за да издържи по-дълго жив и от там и следите от мрежа, които се оказаха от въже(личен свидетел съм))
И пак казвам НЕ защитавам колегата ама истината може и да не е толкова брутална и все пак апелирам за проверка на този човек и ако трябва обиск на фризерите.
Колега стига глупости (КОЛОКО ДОБЪР РИБАР ТРЯБВА ДА СИ ЗА ДА НАРЕДИШ ЦЯЛ ПЛАЦ С ВСИЧКИ МОДЕЛИ РИБА И КАЛИБЪР КАТО ОКОТО НА МРЕЖАТА???)Или тия дни ПРОСТО Е КЪЛВЯЛО :finga:
Станимир Христов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Станимир Христов »

Интересно ми е само защо Барута не вземе някакво отношение по въпроса? Нито пише тук какво мисли , ще направи ли нещо и т.н ...
Изображение
Изображение Изображение
Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

И аз мисля,че това е арендаторски язовир.Просто си хващат рибата,не може да са бракониери.Снимката със сомовете все различен калибър.Видно е ,че е източен язовира и изловена рибата.
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
ProfiLER
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ProfiLER »

това са си живи бракониери...стига сте казвали на черното - бяло !
Изображение
Аватар
tiktak
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tiktak »

MIhaYLOV написа:Тука го обърнахте на комунистически съд :D
Не искам да защитавам колегата...
И пак казвам НЕ защитавам колегата.
"Колега"?????????????
И ти наричаш този "колега"?
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

pacho109 написа:И аз мисля,че това е арендаторски язовир.Просто си хващат рибата,не може да са бракониери.Снимката със сомовете все различен калибър.Видно е ,че е източен язовира и изловена рибата.

Аз пък мисля,че това е най просташкия начин да се покажеш,като рибар!Дори и арендован,частен или квото е там,няма нужда ние да му гледаме грозотиите или грозната селска мутра с натръшкани риби,зайци(само дето човек няма,някъде по мошамите).Той си е за плюене и тези,които се опитват да извадят нещо в защита на подобни потребители,те са за бан.:idea:

Правилата са за форума,не малко теми отидоха в коша заради кървави и натръшкани риби,надявам се скоро и доста "колеги" да изгорят заедно с галериите си!?
Последно промяна от Paublo_Eskobar на Пет Юни 18, 2010 10:46 pm, променено общо 2 пъти.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
старец в дом
новобранец
новобранец

Мнение от старец в дом »

Тоя без протекция от Иара,ловно,водно не е Ремзито и Гангата от Тича пасти да ядят.Тоя си лови на харабия и е в партия с пъдарите.То повсеместно си е така де.Дали има дневник и как оформя документите ми е интересно.Наѝ вероятно плащат наем за някоя локва и по документи всичко е от там.Това е обща практика навсякъде.Има равни и по равни тея даже и талаш не ловят браво.
mario68
новобранец
новобранец

Мнение от mario68 »

kesh написа:Ето тук даже има и убит заек. Аз съм и ловец, и рибар, но не ми се е случвало докато чакам с въдицата да ми клъвне заек. 100% е убит с кола вечер, като са ходили да бракониерстват!!! :axe:
Изображение

А тук в тези чували сигурно има играчки от Дядо Коледа .... или пък мрежички ?
Изображение
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
копилетата са резняци вижте им ниските чела :axe:
дунавски маниак
meha33
новобранец
новобранец

Мнение от meha33 »

mario68 написа:
kesh написа:Ето тук даже има и убит заек. Аз съм и ловец, и рибар, но не ми се е случвало докато чакам с въдицата да ми клъвне заек. 100% е убит с кола вечер, като са ходили да бракониерстват!!! :axe:
Изображение

А тук в тези чували сигурно има играчки от Дядо Коледа .... или пък мрежички ?
Изображение
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
копилетата са резняци вижте им ниските чела :axe:
Колега аре стига ве що трява бракониерите даса винаги РЕЗНЯЦИ :finga: то хора различни чешити колкото искаш.Сори ако бъркам
Аватар
MIhaYLOV
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от MIhaYLOV »

А ако са българи, оправдана ли е постъпката им :?:
Заключено

Обратно към “Бракониери !”