Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Счупи ми се върха
Модератор: emo vasilev
-
- новобранец
Счупи ми се върха
Колеги на болото ми се счупи върха по средата между 1рви и 2рия най-малък водач.Какво да правя.Аз си мислех да извадя карбона от водача най отгоре и да го залепя.Моля помогнете?
Последно промяна от svetlio101 на Вто Юни 22, 2010 5:35 pm, променено общо 1 път.
- bgstan
- ще става разбирач
Re: Шчупи ми се върха
Голямо разпитване проведе какво да си купиш и го счупи. То така се случва тези който най-избират винаги се набутват. Отиваш в магазина от където си го купил и там ще ти го заменят с нов връх. Това е решението на проблема.
- bigfish133
- ще става разбирач
Абе приятелю , как успя да го счупиш преди още да го сефтосаш на язовира ?!! Едно от решенията е ако не можеш да си намериш нов връх да вземеш нов върхов водач и да го монтираш на мястото на счупването . Скъсява се пръчката по този начин ама пак е решение .
Като гледам как е написал "шчупи" не ме учудва. Абе пич, 1-ви клас завършен имаш ли? То бива неграмотност ама това..... Без думи !bigfish133 написа:Абе приятелю , как успя да го счупиш преди още да го сефтосаш на язовира ?!!

Незнанието не е извинение.
Май с връзки ги е завършилMarco Polo© написа:Айде сега, аз виждам поне четвърти завършен... Е, с колко - няма значение, но завършен!

Незнанието не е извинение.
- MIR4EV
- ще става разбирач
НОВ ВРЪХ