Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Струма спининг до обяд +
Струма спининг до обяд +
В Събота отскочихме до Струма да похвърляме малко железа и да видим като как е клена по реката. Тръгнахме рано рано към 8 часа
. По пътя както си имаме традиция спряхме да закусим по една чорба:

Малко след 10 бяхме на реката, а тя много голяма. Много ме изкефи да я гледам таква голяма въпреки, че съзнавах, че това не предполага добър успех на спининг. Цветът беше приемлив, сивкав с леки нюанси на кафяво.

Поупорствах не еднин бързей известно врем на една Видра и ето този хубавец ми вдигна адреналина, като след кратка ботба в бързата вода се предаде

Пет минути след това имах още два удара, всъщност според мен по скоро "бутания", но подсказващи за сериозни рибки. Смених всякакви примамки но освен още едно бутане на зелено голди 5см нищо друго не се случи. Към 1 и нещо седнахме да хапне извадихме биричката от хладилните чанти а над нас надвиснаха обалци задуха вятър, но извадихме късмет че поселдния издуха обалицте като ги заби в Рила и там удари явно страшна буря с гръмотевици. След като се наобядвахме станах да погледна реката и за мое съжаление тя вече се беше разкаляла тоолкова, явно от дъжда от предишната вечер, че за спининг и дума не може да ства. Точно щтракнах ей тез колеги и те отчаяни от обстановка си тръгнаха

Ние също решихме да се спасяваме и да отидем да цъкаме уклей, а по пътя очите ни зарадваха ей тези мъници (новоизлюпени яребички)

Поцъкахме уклей ей такъв

Доволни се прибрахме порадвахме се на новия помощник на чичо ми Кольо, който се надявам от догодина да ни помага на ловните излети

А за да не пускам в другата тема ето и какво се случи на клендака:
http://www.youtube.com/watch?v=RqG8Uyb7tc0

Малко след 10 бяхме на реката, а тя много голяма. Много ме изкефи да я гледам таква голяма въпреки, че съзнавах, че това не предполага добър успех на спининг. Цветът беше приемлив, сивкав с леки нюанси на кафяво.
Поупорствах не еднин бързей известно врем на една Видра и ето този хубавец ми вдигна адреналина, като след кратка ботба в бързата вода се предаде
Пет минути след това имах още два удара, всъщност според мен по скоро "бутания", но подсказващи за сериозни рибки. Смених всякакви примамки но освен още едно бутане на зелено голди 5см нищо друго не се случи. Към 1 и нещо седнахме да хапне извадихме биричката от хладилните чанти а над нас надвиснаха обалци задуха вятър, но извадихме късмет че поселдния издуха обалицте като ги заби в Рила и там удари явно страшна буря с гръмотевици. След като се наобядвахме станах да погледна реката и за мое съжаление тя вече се беше разкаляла тоолкова, явно от дъжда от предишната вечер, че за спининг и дума не може да ства. Точно щтракнах ей тез колеги и те отчаяни от обстановка си тръгнаха
Ние също решихме да се спасяваме и да отидем да цъкаме уклей, а по пътя очите ни зарадваха ей тези мъници (новоизлюпени яребички)
Поцъкахме уклей ей такъв
Доволни се прибрахме порадвахме се на новия помощник на чичо ми Кольо, който се надявам от догодина да ни помага на ловните излети
А за да не пускам в другата тема ето и какво се случи на клендака:
http://www.youtube.com/watch?v=RqG8Uyb7tc0
-
- научил се да хвърля
Re: Струма спининг до обяд +
Страхотно ! Браво колега, жалко само, че реката се е разкаляла !
За релийза нямам думи, дано стане често срещана практика !
Кученцето Дратхар ли е ? Чудно е !
За релийза нямам думи, дано стане често срещана практика !
Кученцето Дратхар ли е ? Чудно е !
Рибата къща няма...
Браво за излета! А кеченцето е много красиво. Да ви радва с ловните си умения, в които не се и съмнявам, познавайки породата - курцхар
Успехи 

Когато човек е на лов или риболов, Господ не му брои дните!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Много голям красавец 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- разбира нещата
Курцхаар или Дратхаар е?Мн е готино,ние имаме курц и работи перфектно.Даже тази година взе и грамота на откриването на риболова в Годеч - първо място. 

-
- вече хвърля и на тежко
-
- разбира нещата