Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Питане към колегите от град Варна
Модератор: dantho.mihov
Питане към колегите от град Варна
Здравейте, със затопляне на времето при нас, от вътрешността на страната, започна да ни замирисва на море
И понеже сега сме в някаква неопределена криза, която ни изяжда финансите, няма да имам възможност за нещо много скъпо и луксозно - пет звезден хотел с басейни и плаж под прозореца.
За сега съм се спрял на един хотел във Варна, който се казва "АКВА", намиращ се на ул. Девня 12, или казано най-просто до ЖП гарата.
Ето и линк: http://www.aquahotels.com/varna/bg/contact/
Искам да съм на Варна, понеже там ми харесва, няма да съм с кола, което означава ниска мобилност, ако съм в някой курорт.
Та питането ми е има ли някой, който има някаква информация за хотела дали си заслужава или струва парите. Много ще съм ви благодарен за отговорите и предварително ви благодаря!
П.С.: Заслужава ли си парите хотел ОДЕСОС в началото на Морската градина?
Благодаря още един път!

За сега съм се спрял на един хотел във Варна, който се казва "АКВА", намиращ се на ул. Девня 12, или казано най-просто до ЖП гарата.
Ето и линк: http://www.aquahotels.com/varna/bg/contact/
Искам да съм на Варна, понеже там ми харесва, няма да съм с кола, което означава ниска мобилност, ако съм в някой курорт.
Та питането ми е има ли някой, който има някаква информация за хотела дали си заслужава или струва парите. Много ще съм ви благодарен за отговорите и предварително ви благодаря!
П.С.: Заслужава ли си парите хотел ОДЕСОС в началото на Морската градина?
Благодаря още един път!

-
- ще става разбирач
Re: Питане към колегите от град Варна
Привет колега,не знам как е обстановката вътре в хотелите и какви са условията,но мога да ти кажа,че и двата се намират на доста оживени места и там трафика е сериозен.Поне през деня няма да можеш да си почиваш,но пък и двата са близо до морето(ако искаш да риболовстваш).Надявам се да не те подведа това е моето мнение и нямам преки наблюдения,по-добре изчакай някой по-запознат да изрази мнение
.

Здравей колега,
не съмот Варнано съм спал в АКВА. Като хотел е добър, но мястото е куцо. Непрекъснат шум от минаващите автомобили и влакове. Потърси друга алтернатива. Мога да предложа хотел Панорама, но няма паркинг. Иначе цената е 70лв. на двойна стая.
не съмот Варнано съм спал в АКВА. Като хотел е добър, но мястото е куцо. Непрекъснат шум от минаващите автомобили и влакове. Потърси друга алтернатива. Мога да предложа хотел Панорама, но няма паркинг. Иначе цената е 70лв. на двойна стая.
-
- новобранец
Ако си решил да си почиваш определено това място не е за теб.Коли,камиони,влакове трафика там е голям постянно.Потърси друго място. 

На "пъпа" на Варна...Трафика и шума са си ебали майката...
Вчера кълвеше,днеска не ще!
- daniel1964
- новобранец
х
ХОТЕЛА БИВА НО АКО СТАЯТА НЕ Е С ИЗГЛЕД КЪМ БУЛЕВАРДА.Ако искаш почивка мястото е Албена
ХОТЕЛА БИВА НО АКО СТАЯТА НЕ Е С ИЗГЛЕД КЪМ БУЛЕВАРДА.Ако искаш почивка мястото е Албена
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Според мен Одесос е по-добре отвсякъде.Не е чак толкова голяма алармата там ( движението на колите е под входа на морската градина ).
За сметка на това плажа ти е много по-близо,3-4мин пеша,а ако искаш и риболов да правиш,за десетина минути си на някоя буна.
Близоста с морската градина ти е пак голям плюс.Надясно отиваш до аквариума за 10-15мин,наляво до зоокъта пак приблизително толкова.
Само за цените не мога да те светна - не ги знам.
А фестивалния комплекс ти е на 20м.
За сметка на това плажа ти е много по-близо,3-4мин пеша,а ако искаш и риболов да правиш,за десетина минути си на някоя буна.
Близоста с морската градина ти е пак голям плюс.Надясно отиваш до аквариума за 10-15мин,наляво до зоокъта пак приблизително толкова.
Само за цените не мога да те светна - не ги знам.
А фестивалния комплекс ти е на 20м.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Привет! И аз мисля, че Одесос е твоя хотел (ако може по горен етаж-и за панорамка,и за тишинка).Абсолютно вярно е, че всичко е близо от него.Щях да пускам един линк с хотели, но ги разгледах на бързо и за без кола,май няма по добра оферта според мен.освен това в Одесос повечето стаи са с тераски.
Пожелавам ти приятана почивка !
Пожелавам ти приятана почивка !
цените са високи,трафика ужасен...има доста по добри места за по малко пари
Благодаря ви за отговорите!!!
Май ще бъде Одесос и каквото стане
Благодаря още един път и весело лято на всички

Май ще бъде Одесос и каквото стане

Благодаря още един път и весело лято на всички