Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Ферма за охлюви?!
Модератор: dantho.mihov
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re: Ферма за охлюви?!
Тоше, знаех си, че звучи прекалено добре, за да е истина. 

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- кандидат преподавател
Дай по-добре калифорнийски червеи - много по-лесно /не толкова трудоемко /от охлювите,много по-малко мангизи като първоначална инвестиция,много по-малко рискове за "стоката",сигурен и постоянен пазар за преработената почва от тях.Тук в околията с това се зае едно 19 годишно студентче и доколкото знам ,много уверено върви напред.А ако вземеш присърце предложението на lovo-Бай Стоян,да отглеждаш "Мери Джейн",скоро ще ме принудиш да пускам връзките- за да ти осигурим по-мека присъда и килията да е с южно изложение 

- КИРО
- Обратна връзка:
Що бе Кире,хвани се.Поне ще имаш домашна продукция.( Нал мъ знаеш )GODzillata написа:Тоше, знаех си, че звучи прекалено добре, за да е истина.
От цялата моя дандания,ся още ми работят инкубаторите,поне си подхранвам семействата около мен.
То далавера нямаше де,ама кирия има.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Всички тези спекулативни новини са с една единствена цел, да събудят мързеливото ни общество. Другото което е, че има много средства, които пак ние - мързелите трябва да усвоим. Ако не се получат нещата, Европарите ще си помислят, че не ги искаме, а това е лошо за едно правителство. То също се храни от тези пари.
Дали се печели или не не знам, но според мен по-добре да правиш нещо, отколкото нищо да не правиш. Ако си направиш равносметка, примерно имаш собствена земя, източник на вода и т.н. няма как да си назад. Аз съм пресмятал за червеите и мога да твърдя, че трябва да си супер некадърен или мързелив или без желание, че да не ти се получи. Пазар има достатъчно. Не само Италянците ядат охлюви.
Дали се печели или не не знам, но според мен по-добре да правиш нещо, отколкото нищо да не правиш. Ако си направиш равносметка, примерно имаш собствена земя, източник на вода и т.н. няма как да си назад. Аз съм пресмятал за червеите и мога да твърдя, че трябва да си супер некадърен или мързелив или без желание, че да не ти се получи. Пазар има достатъчно. Не само Италянците ядат охлюви.
- GODzillata
И японците май проявявали интерес...
Бих започнал с охлювите, ама пазар после?

Бих започнал с охлювите, ама пазар после?

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

-
- ще става разбирач
Поредните "пирамидални" структури,първите печелят става шушумушу,ти чу ли ....И се навиваш като на прасенце опашката. А после ?помните ли онзи български филм за арпаджика,дето уж струвал толкова и толкова миналата година а главната героиня след като хвърли всички пари, накрая рева зарината в арпаджик и балучка,без да може да изкара и лев....винаги ми е пред очите,че който се е сетил пръв има реализация и печалба.Втория, третия и стотния са извън класациите.Бре мамка му и филм,как се казваше 

Какво му трябва на човек-1000 долара на месец,коричка черен хляб за черния хайвер,
и малко дизел за яхтата. Всичко останало е компромис.
и малко дизел за яхтата. Всичко останало е компромис.
Здравейте, поканвам ви в новата група във Фейсбук обединяваща охлювъдите в България.
Заповядайте, ще съм ви много благодарен!
http://www.facebook.com/people/Bexy-Wu/ ... all&ref=mf
Заповядайте, ще съм ви много благодарен!
http://www.facebook.com/people/Bexy-Wu/ ... all&ref=mf