Риболов около Видин

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
czd
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Риболов около Видин

Мнение от czd »

ULtRA^CsKa написа:
czd написа: евала това е мястото на тоя язовир аз мисля да го навестя тази седмица :)) дано си оставил някоя баба и за мен :) :D :D :D :D а по кое време кълвяха по яко сутрин или след обяд :idea: :idea:
Ние с тва приятелче отиваме към 3 часа просто преди това нямаме възможност :( най-активка е от 4 и половина до към 7 и половина след това се вадят епизодични бройки :? Днес от 4 до 9 35 баби и една 700г таранка извадена от колегата и пак най активни бяха в промеждутъка от 4 и половина до към 7 и половина като след 7 и половина продължаваме подхранването и НЕЩЕ :oops:
Я да питам запознатите днес гребците отново бяха на линия пак минаваха над плувките но като почнаха и крясъците не издържах нагласих ги на бързо и един дето им помага там за измерване на времената незнам си там кво праел ни вика ей недейте да се отваряте толкова ние сме зели язовира и може да ви забраним да ловите риба тук та интересно ми е яз. Божурица взет ли е под аренда :? може ли някой да ми забранява да ловя риба :o или тоя просто реши да се направи на велик и ни заплашваше с някакви хора с джипове ли са с уазки ли са :lol: дето щели да дойдат да ни забранят да припърваме до язовира :shock: На мен ми се струва че са го взели да тренират но си мислят че може да се разпореждат както си искат :evil:
нищо не са взели язовира не се държи от никой до този момент , миналата години и по миналата го беше взел сърбина дето държи сръбската скара на гарата ,ама мисля че само плажа държеше :) :) един път се опита да се прави на тарикат и де не пуска хора на плажа да ловят ама с 2 ма приятели бързо бързо го обдихме ,че трябва да ни пусне :axe: :axe: иначе тия гребците и миналата година идваха ама за около 1-2 седмици по това време края на юни и после никакви ги няма :evil: :evil: отчитат само някаква дейност и това и се правят на тарикати , другия път им кажи да ги викнат тия с джиповете да видиш че никой няма да дойде :D :D :D поредните мишки са това ///

Aз имам един друг въпрос гледам в GOOGLE MAPS за някое тарикатско водоемче нещо дето не се посещава от много хора и ми попадна в полезрението една локва около Тошевци някой дали знае има ли път до там и има ли някаква риба ,и ако има да каже каква :) :)
Ако слушаш хората, можеш в морето да ловиш зайци, а в гората - риба!!!
ULtRA^CsKa
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ULtRA^CsKa »

Вени дето държи Елените ми разправяше за това язовирче до миналата или по миналата година е имало доста риба шаранчета таранка и др плевелна, но го източили рибата била извадена и сега май нищо си няма :evil: А от тия гребци въобще не се притеснявам аз тва му казах и на пича дето беше с мен нека дойдат тия с тия джипове да видим какво толко ще ни правят :twisted:
Изображение
marco
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от marco »

абе начи няма проблем ние сме отишли да убиеме малко време нищо неправиме има пичове каде гребат по отстрани и като му кажеш мое ли малко по наватре тои следващия пат мине с 1 педиа по наватре пичове от класа а тия 2-та специално некви шампиони ли са олимпиици ли са кви са нз но се имат за нещо аве караи си като другите и си питаи уя аз сам за риба ти си на тренинг сичко е точно ти му направиш забележка като човек тои малчи ама после отстрани е големия газар и са мн силни тия това е абсолютна селяния и ако е истински СПОРТИСТ нему отива подобно даржание 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Аватар
czd
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от czd »

ловете си нямате грижи тия са временно явление :) :) другата седмица няма да никакви да ги има :evil: ще звънна утре на сашо и валерко да видя до кога ще са там ,че те ги спонсорираха миналата година ,това мисля че са хората с джиповете :D :D :D дано да не забравя :) :)
значи казваш риба няма там ,тъкмо си мислех че съм си намерил подходящо място :cry: :cry: а някоя друга локва или рекичка да знаете дето никой не ходи на нея в този район :))
п.п на каква ги пецахте бабушкерите на жито ли ?
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

Спокс, знам ги тия гребци, вчера пих кафе с двама от тях точно преди да тръгнат за язовира....ако имаш грижи, Биско, ми звънни.
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
juzni_vetar
новобранец
новобранец

Мнение от juzni_vetar »

За Скомля последното което разбрах е че искат 30 лв на ден и можеш да вземаш само таранката и бабушката.
Иначе има много Шаран,но незнам дали има щука като едно време.
Аватар
czd
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от czd »

juzni_vetar написа:За Скомля последното което разбрах е че искат 30 лв на ден и можеш да вземаш само таранката и бабушката.
не съм ходил още там ама 30лв на ден и 25 лв за гориво :?: :?: :?: :?: тоя язовир май,май няма да се посещава поне от мен :lol: :lol:
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

czd написа:
juzni_vetar написа:За Скомля последното което разбрах е че искат 30 лв на ден и можеш да вземаш само таранката и бабушката.
не съм ходил още там ама 30лв на ден и 25 лв за гориво :?: :?: :?: :?: тоя язовир май,май няма да се посещава поне от мен :lol: :lol:
Ще клекне рано или късно.С тия цени и условия в нашия резерват скоро няма да просперира.
Изображение
Аватар
czd
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от czd »

stich написа:
czd написа:
Ще клекне рано или късно.С тия цени и условия в нашия резерват скоро няма да просперира.
а дано ама ме съмнява ,бая трябва да сваля та да събере хора от окръга :)
juzni_vetar
новобранец
новобранец

Мнение от juzni_vetar »

Ходил съм на този язовир като дете и имаше много щука след това доста години почти нямаше риба там и сега се появиха тези хора които го стопанисват сега,вуйчо ми е познат със управителя и доколкото знам от него,а и от други хора в Орешец собствениците са софиянци и едва ли ще свалят цените.
Аватар
TRAP
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от TRAP »

stich написа:
czd написа:
Точно така ще стане.
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

stich написа:Ще клекне рано или късно.С тия цени и условия в нашия резерват скоро няма да просперира.
Не е така, Васе....язовира не е насочен към нашия резерват...там ще има хотел, ресторант и бунгала....основната клиентела ще е тип чичко-паричко от "по света и у нас".
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

GODzillata написа:[quote="stich"]Ще клекне рано или късно.С тия цени и условия в нашия резерват скоро няма да просперира.
Не е така, Васе....язовира не е насочен към нашия резерват...там ще има хотел, ресторант и бунгала....основната клиентела ще е тип чичко-паричко от "по света и у нас".[/size][/quote]
Може.Времето ще покаже.
Изображение
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

Какво мислите за локвата до Раяновци? Не съм ходил.Какава риба има? Лови ли се нещо изобщо? :roll:
Гледам на гугъл че и път няма.
Изображение
Аватар
czd
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от czd »

stich написа:Какво мислите за локвата до Раяновци? Не съм ходил.Какава риба има? Лови ли се нещо изобщо? :roll:
Гледам на гугъл че и път няма.
къде беше това раяновци :D :D :D :idea: :idea: :idea:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”