Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Анкета. Да има ли групи?
Модератор: dantho.mihov
- barutchiata ©
- Администратор
Re: Анкета. Да има ли групи?
И каква е идеята на тая тема?
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
.....незнам кои пу....о го е измислил, ама май не е добре.
Щом има групи аз съм за БЪЛГАРСКАТА група.
Щом има групи аз съм за БЪЛГАРСКАТА група.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ами идеята е че като видях какво става в тази тема:http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=36831barutchiata © написа:И каква е идеята на тая тема?
реших да видя какво мисли народа , а за сега 10 човека немислят добре.
Мисля че е гадно да неможеш да четеш нещо което излиза като нова тема. Поне направете да не се вижда.
Последно промяна от Andrey_76 на Пон Юни 28, 2010 10:17 pm, променено общо 1 път.
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
- dedeff
- разбира нещата
Това е то,ако искат групи,да си правят регионални,все пак за това форума,да се коментира,дискотира и хората да се обединяват и запознават,а именно новорегистриран потребител чете,Еди коя си група,цък и кво....вие не можете да четете този форум.И на мен ми е неприятно,не искам да съм в група,звучи ми като нещо не мн.приятно,а част от форума,както е било до сега.Все пак има хора които рещават,нека те вземат решения,аз просто констатирам мнение.Andrey_76 написа:Мисля че по-добре неможе да се кажеINCUBUS написа: "Стига деление,дайте идея за обединение".![]()
![]()
Без жени можем,без риболов не можем!
-
- ще става разбирач
Щом ти не знаеш ,то значи някой се мъчи да бъзикаbarutchiata © написа:И каква е идеята на тая тема?

- barutchiata ©
- Администратор
Andrey_76 написа:Ами идеята е че като видях какво става в тази тема:http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=36831barutchiata © написа:И каква е идеята на тая тема?
реших да видя какво мисли народа , а за сега 9 човека немислят добре.
Мисля че е гадно да неможеш да четеш нещо което излиза като нова тема. Поне направете да не се вижда.
Бате ти ли си човека който определя, кой мисли добре и кой не.И защо е задължително да знаеш какво става у съседите, не ти ли стига форума?Едно време милицията искаше да знае къде какво става и какво се говори.След като някой хора искат да си имат група защо им пречите?
И преди да пускаш такива провокативни теми прочети правиалата на форума

3.6 - Всичко свързано с визията, формата и структурите на форума и сайта е изцяло в компетенцията на собственика и администраторите на сайта.
Както и това

2.8 - Потребители, които подклаждат спорове, насаждат неприязън ....................................
Не групите правят проблем и разединение във форума, а такива като теб батка.
или това

1.1 - Имате право само на един потребителски профил. Забранена е регистрацията на повече от един профил с различни потребителски имена. Забранено е гласуването в една и съща анкета с повече от един потребителски профил!
А на твоя адрес има още два ника.И не ми влизай с теа номера, че е сигурно доставчика.