Кои са правилните места

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Важно е,че двамата харесвате това,което се нарича РИБОЛОВ.Иначе доста колеги имат проблеми,а някои се разведоха заради това.На него му се ходи на риба,а тя иска по магазините.Мразела гьоловете-там се хващало сив тен.На морето било друго.И така той за риба тя на море.Освен тен сигурно е получила и сърбежи-та се разведоха.Аз се радвам като видя и то нормални жени да обичат риболова повече от мъжете си.Познавам 4 такива.Много са задружни и са добри семейства.А за червея-аз зареждам почти половината страна с бял червей.А моята жена ги бърка в коритата.Става въпрос за 3-4 тона на месец.Само дето не ги ядем пържени.Много малко хора знаят,че и те са животинки като другите.Даже като им креснеш се стрескат.Опитай го да видиш как се свиват.Важно е за тях да не ги задушаваш и да ги държиш най-много до 4 градуса.После минават в какавиди и после в мухи.Но мухата е от порода и не е от тоалетната или карисажа.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

А мелиш ли завистници и да храниш с тях червеите,знаеш ли как ще наддават на грамаж ..... :supz: :smt038 :supz: :smt038 :supz: :smt038
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Не бе Кроки-имах ги за приятели.Сигурно и аз съм сбъркал,ама такова нещо неочаквах.Ти на едно място каза.Що не му завъртиш телефон и му кажи какво мислиш за него.Играем си на криеница със 100 имена-и какво.Лъжец съм бил.Ми ти какъв си та се криеш,като мишка.На никой живота не зависи от тия глупости.Тук сме да си чешем езиците и крастата.Кво по-хубаво.То не бяха обиди.И сега вече никой по гръб не пада.Е тва ли е кефа.Дайте да направим друга тема.Да се казва ПЛЮНКА и там да си храчиме на муцуните.Това са теми за риболов.Аз вече не смея да напиша нещо по така.Ще се завихри една буря дето няма отърване.Ебати-Бате Енчо и кой е по-по-най.Няма го само Къци Вапцаров.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Имам снимки в галерията ми и всеки може да ме види,крият се страхливците дето имат задни мисли и нямат дупе да се покажат и нямат и една снимка в галерийте си,ако не вземат мерки да ги понапълнят....И аз искам да пишем и споделяме всичко за рибата,но явно че докато не си извадиме керливите ризи и да почнем на чисто няма да стане.Ти какво предлагаш,имаш ли решение на проблема????Не мисля.Ще изчакаме и ще видим как ще завърши всичко.За мен,приятелството и риболова са двете най важни неща на който държа и естественно и достоинството,не обичам двуличници които не помнят какво са писали преди два дни,и като мине третия,се усира от главата до петите.Е хаиде със здраве и продължавай в същия дух,риба-работа-риба и пак работа + ядене и пиене.А не забравяй и семеиството :lol: :lol: :lol:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
велчев62
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от велчев62 »

Ходя рядко на Ивайловград.Мястото където съм ходил за сом е следното-
5-6км след Камилски дол завиваш на дясно и започва голямо спускане по скалист път стигащ до борова гора с три пътя,караш по левия и следваш успоредно по язовира до свършване на пътя.
Ето това е мястото,тихо и свеж въздух на бор.Влизаш със лодка, близо до другия бряг там е дефиле,дълбоко е повече от 20м
Там сме хващали сом на кльонк и на плаващи туби от мин вода на различна стръв.
Забравих да добавя задължително с по висока кола.
УСПЕХ през лятото
Аватар
HOOLIGAN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от HOOLIGAN »

kasiel написа:Браво Емо добре му го каза :lol: :lol: :lol: ама тои не спира м/у другото да подпитва къде какво и как....щял да дойде с Торбалан може... :lol: :lol: :lol: да дойде верно е...те нали са едно и също лице :lol: :lol: :lol: тая думичка : гадта я ползва ама мноо честичко точно Торбалан :lol: :lol: :lol: а и така подпитва досущ него :lol: :lol: :lol: :lol:

давай Емо разкажи му пита колегата :lol:

някой май се опитва да се прави на баба Ванга или на дедо Влайчо?
Не пиши глупости за хора които не познаваш ама хич! Кой какви думи употребявал и с какви никове се е подвизавал! Нещо и на мен напоследък започна да ми писва от някои неща или по скоро от някои "потребители" и ще се развихря с метлата! Досега се въздържах да го правя, но след като прочетох и чух някои неща взе да ми писва ...
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”