Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Кои са правилните места
Модератор: sapuna
Важно е,че двамата харесвате това,което се нарича РИБОЛОВ.Иначе доста колеги имат проблеми,а някои се разведоха заради това.На него му се ходи на риба,а тя иска по магазините.Мразела гьоловете-там се хващало сив тен.На морето било друго.И така той за риба тя на море.Освен тен сигурно е получила и сърбежи-та се разведоха.Аз се радвам като видя и то нормални жени да обичат риболова повече от мъжете си.Познавам 4 такива.Много са задружни и са добри семейства.А за червея-аз зареждам почти половината страна с бял червей.А моята жена ги бърка в коритата.Става въпрос за 3-4 тона на месец.Само дето не ги ядем пържени.Много малко хора знаят,че и те са животинки като другите.Даже като им креснеш се стрескат.Опитай го да видиш как се свиват.Важно е за тях да не ги задушаваш и да ги държиш най-много до 4 градуса.После минават в какавиди и после в мухи.Но мухата е от порода и не е от тоалетната или карисажа.
Не бе Кроки-имах ги за приятели.Сигурно и аз съм сбъркал,ама такова нещо неочаквах.Ти на едно място каза.Що не му завъртиш телефон и му кажи какво мислиш за него.Играем си на криеница със 100 имена-и какво.Лъжец съм бил.Ми ти какъв си та се криеш,като мишка.На никой живота не зависи от тия глупости.Тук сме да си чешем езиците и крастата.Кво по-хубаво.То не бяха обиди.И сега вече никой по гръб не пада.Е тва ли е кефа.Дайте да направим друга тема.Да се казва ПЛЮНКА и там да си храчиме на муцуните.Това са теми за риболов.Аз вече не смея да напиша нещо по така.Ще се завихри една буря дето няма отърване.Ебати-Бате Енчо и кой е по-по-най.Няма го само Къци Вапцаров.
- krokibg
- учете се от него
Имам снимки в галерията ми и всеки може да ме види,крият се страхливците дето имат задни мисли и нямат дупе да се покажат и нямат и една снимка в галерийте си,ако не вземат мерки да ги понапълнят....И аз искам да пишем и споделяме всичко за рибата,но явно че докато не си извадиме керливите ризи и да почнем на чисто няма да стане.Ти какво предлагаш,имаш ли решение на проблема????Не мисля.Ще изчакаме и ще видим как ще завърши всичко.За мен,приятелството и риболова са двете най важни неща на който държа и естественно и достоинството,не обичам двуличници които не помнят какво са писали преди два дни,и като мине третия,се усира от главата до петите.Е хаиде със здраве и продължавай в същия дух,риба-работа-риба и пак работа + ядене и пиене.А не забравяй и семеиството

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- велчев62
- ще става разбирач
Ходя рядко на Ивайловград.Мястото където съм ходил за сом е следното-
5-6км след Камилски дол завиваш на дясно и започва голямо спускане по скалист път стигащ до борова гора с три пътя,караш по левия и следваш успоредно по язовира до свършване на пътя.
Ето това е мястото,тихо и свеж въздух на бор.Влизаш със лодка, близо до другия бряг там е дефиле,дълбоко е повече от 20м
Там сме хващали сом на кльонк и на плаващи туби от мин вода на различна стръв.
Забравих да добавя задължително с по висока кола.
УСПЕХ през лятото
5-6км след Камилски дол завиваш на дясно и започва голямо спускане по скалист път стигащ до борова гора с три пътя,караш по левия и следваш успоредно по язовира до свършване на пътя.
Ето това е мястото,тихо и свеж въздух на бор.Влизаш със лодка, близо до другия бряг там е дефиле,дълбоко е повече от 20м
Там сме хващали сом на кльонк и на плаващи туби от мин вода на различна стръв.
Забравих да добавя задължително с по висока кола.
УСПЕХ през лятото
- HOOLIGAN
- ще става разбирач
kasiel написа:Браво Емо добре му го каза![]()
![]()
ама тои не спира м/у другото да подпитва къде какво и как....щял да дойде с Торбалан може...
![]()
![]()
да дойде верно е...те нали са едно и също лице
![]()
![]()
тая думичка : гадта я ползва ама мноо честичко точно Торбалан
![]()
![]()
а и така подпитва досущ него
![]()
![]()
![]()
![]()
давай Емо разкажи му пита колегата
някой май се опитва да се прави на баба Ванга или на дедо Влайчо?
Не пиши глупости за хора които не познаваш ама хич! Кой какви думи употребявал и с какви никове се е подвизавал! Нещо и на мен напоследък започна да ми писва от някои неща или по скоро от някои "потребители" и ще се развихря с метлата! Досега се въздържах да го правя, но след като прочетох и чух някои неща взе да ми писва ...