Къде се намирам:
Къмпингуване
Палатка и Каравана
naRiba.com

Форум

Въпрос относно палатка
Модератор: Ачо ♣
-
- учете се от него
Re: Въпрос относно палатка

За съжаление нямам под ръка по добра снимка, но размери - 3м.ширина/2.40мширина/1.70м. височина като входа е от широката част и изцяло е с мрежа против мухи и комари- просто за мен е перфектно. Поне за парите си е супер - само 50 кинта от промоциите в Кауфланд, миналото лято. Жената на мой приятел работи там и каза че чакат напролет ново зареждане, така че се оглеждайте. Виждате как съм решил проблема с дъждовете дори и сериозните - платнище от Метро за 15лв. с размери 5/4, дори съм решил тази година да си взема платнище 8/6 та да си спретна и едно антренце пред входа

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Привет колеги,ако някой има интерес кам тази LAFUMA SUMMERTIME 2/3 http://stefi76.snimka.bg/hobby/hoby.469749.17299882 http://stefi76.snimka.bg/hobby/hoby.469749.17298213 http://stefi76.snimka.bg/hobby/hoby.469749.17735734 да пише на ЛС
- Invader
- научил се да хвърля
Колеги, няма да не отварям нова тема, тъй като и аз искам мнение относно една палатка.

Спешно ми трябва надеждна палатка за другата седмица на цена до 100 лв.
За сега в този ценови клас само тази ми хвана окото и отговаря на моите изисквания, т.е. да е висока (1,50 м), с предверие, мин. 2000 мм воден стълб, както и да влиза матрак с широчина 1,40 м.
Някой от вас използвал ли е палатката и с какви впечетления е останал. Ще се зарадвам и на други подобни предложения.
Благодаря предварително и наслука

За сега в този ценови клас само тази ми хвана окото и отговаря на моите изисквания, т.е. да е висока (1,50 м), с предверие, мин. 2000 мм воден стълб, както и да влиза матрак с широчина 1,40 м.
Някой от вас използвал ли е палатката и с какви впечетления е останал. Ще се зарадвам и на други подобни предложения.

и на мен ми харесва мися че ще е практична къде е имаInvader написа:Колеги, няма да не отварям нова тема, тъй като и аз искам мнение относно една палатка.
- Invader
- научил се да хвърля
В Metro
Още не съм я взел, но тия дни и това ще стане. После ще пиша и отзивите.
edit: Да ми е честита
Само ще добавя, че цената вече не е 84 лв, а 102 лв. Тегло - 6,2 кг. Рейките са стоманени. Размерите на снимката не се разбират, така че дължината е следната - 0,40 m (предверие) + 1,90 m (спално помещение) + 0,60 m (багажен отсек). Широчината е 2,40 m, а височината 1,80 m при входа и 1,50 m в дъното на палатката. Нямам търпение да я сефтосам 

edit: Да ми е честита

- Invader
- научил се да хвърля
Та както писах по-горе палатката си я взех в четвъртък и веднага след работа реших да я разпъна. За мое учудване установих, че вътрешната палатка е тип "иглу", а не "хималайка"Invader написа:В MetroОще не съм я взел, но тия дни и това ще стане. После ще пиша и отзивите.
edit: Да ми е честитаСамо ще добавя, че цената вече не е 84 лв, а 102 лв. Тегло - 6,2 кг. Рейките са стоманени. Размерите на снимката не се разбират, така че дължината е следната - 0,40 m (предверие) + 1,90 m (спално помещение) + 0,60 m (багажен отсек). Широчината е 2,40 m, а височината 1,80 m при входа и 1,50 m в дъното на палатката. Нямам търпение да я сефтосам

Така, че внимавайте с палатките от "Метро", защото всеки комплект крие изненади, особено в Метро-1 в Пловдив. Предишната палатка, която беше тип иглу от вътре и хималайка от вън (няма такова животно