Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Малко помощ за колата...
Модератор: dantho.mihov
- icho_87
- вече хвърля и на тежко
Малко помощ за колата...
Здравейте колеги. Имам Astra F combi 94-та (от старите) и от известно време имам проблеми с тампоните на задните амортисьори - потропват. В магазините няма нови
дадоха ми едни за ауди. вярно е че стават ама ефектът беше 2 месеца. В една морга намерих оригинални втора употреба, но са само по-големите, т.е. липсват им малките които са като тапички. Искам преди да ги сложа да питам евентуално ако някой е имал такъв проблем и знае решение моля да сподели. Ако пък някой знае къде има нови още по-добре. Благодаря предварително.

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: Малко помощ за колата...
Потърси в Авто Плюс. Имай в предвид, че точно тези Астри имат доста разновидности в частите.
- gloupan
- разбира нещата
Утре сутринта звънни на тези телефони и мисля че ще ти решат проблема
http://www.euro07.bg/stores/stores.php?city=9#9

http://www.euro07.bg/stores/stores.php?city=9#9
TRS70MLF2
- stefanotis
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Колега, да не ти пука, с тези дупки в страната ни, каквито и тампони да сложиш, все тая.
Така, че слагай ги тези и до де изкарат, после пак на ново.
Вчера имах проблем с компа на същата Астра, но не се отчаях и сложих един, втора употреба и се оправи колата, но до кога ще изкара не знам, но не се отчайвам, защото все още се намират части за тези коли.
Така, че слагай ги тези и до де изкарат, после пак на ново.
Вчера имах проблем с компа на същата Астра, но не се отчаях и сложих един, втора употреба и се оправи колата, но до кога ще изкара не знам, но не се отчайвам, защото все още се намират части за тези коли.
Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.