Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Язовир Волуяк-Мрамор?
Модератор: Paublo_Eskobar
Язовир Волуяк-Мрамор?
Спешно ми трябва информация за язовира между селата Мрамор и Волуяк!До сега не съм го посещавал и не знам какви са условията и на какво се лови.Благодаря предварително.

Re: Язовир Волуяк-Мрамор?
Язовира не е платен и е разрешен за риболов, каракудата дава на троха,торен,бял и на плувка и на дъно, като превес има плувката. Успех !! 

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
В тоя дъжд от към Мрамор с лека кола,ще закъсаш-иначе гледай отблизо Китайците на стената-най добрите на каракуда на плувка 

Риболовци.
Тука може да поспоримеlusienn написа:В тоя дъжд от към Мрамор с лека кола,ще закъсаш-иначе гледай отблизо Китайците на стената-най добрите на каракуда на плувка

Риболовци.
-
- ще става разбирач
Най меризливият и мърсен язовир в странат.Канализацията на Волуяк се влива в него.Да сте видяли местен там.
Всъщност днес много от рибарите,които видях на водоема бяха мести,явно.(Бяха дошли с колела).valeri_1914@abv.bg написа:Най меризливият и мърсен язовир в странат.Канализацията на Волуяк се влива в него.Да сте видяли местен там.
Иначе се обадиха само 4 каракуди на дъно и плувка.На пръчката с плувка ги хванахме на бял червей в предварително захраненото ни петно.На дъно със захранка за шаран и бял червей на куките.
Водата наистина е много мръсна,но за това с местните(което колегата спомена) не съм съгласен...

-
- ще става разбирач
Роден и живея в Волуяк.Гарантирам че от Волуяк никой не стъпва там и не лови риба там където сере.Да ви е сладка рибата щом не вярвате.
Тактиките на китайците ги знам, познавам ги, който иска да ги знае да драсне ЛС 

Риболовци.
- BV
- вече хвърля и на тежко
Ахам, само за мачките си ловимvaleri_1914@abv.bg написа:Роден и живея в Волуяк.Гарантирам че от Волуяк никой не стъпва там и не лови риба там където сере.Да ви е сладка рибата щом не вярвате.

Някой скоро да е ходил на язовира?Дали се ловят каракудите след това лошо време?
След горните коментари се реших следващия път,когато отида,ако хвана нещо да го пускам.Все пак най-голямо удоволствие доставя пускането на уловената риба.

След горните коментари се реших следващия път,когато отида,ако хвана нещо да го пускам.Все пак най-голямо удоволствие доставя пускането на уловената риба.