Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Риболовен билет и документи
naRiba.com

Форум

малко помощ..
Модератор: sapuna
- leeds
- вече хвърля и на тежко
малко помощ..
Здравейте колеги..на мой приятел са му написали акт за забравен билет,та молбата ми е някой знае ли къде може да се плати тва чудо.
ДА ХВАНЕШ РИБА Е УДОВОЛСТВИЕ,НО ДА И ДАРИШ ЖИВОТА....Е ТОВА НЕ СЕ ОПИСВА С ДУМИ.
ПУСНИ ДНЕС ЗА ДА ХВАНЕШ УТРЕ!!
-
- учете се от него
- Местоположение: НАКАТА Пловдив,Хасково,яз.Ивайловград и после обратно
- Обратна връзка:
Re: малко помощ..
Би трябвало да е в някой клон на ИАРА 
Отдел “Рибарство и контрол”-София-област гр. София, 1606, бул.”Хр.Ботев” 17, ет.4, ст. 419, тел. 953 02 41/ факс 951 57 18

Отдел “Рибарство и контрол”-София-област гр. София, 1606, бул.”Хр.Ботев” 17, ет.4, ст. 419, тел. 953 02 41/ факс 951 57 18
Catch /for pleasure/ And /photo for memory/ Release /for future/ Pro
Не помня от кога съм рибар................... но помня,че се зарибих отдавна.
Последен шарко:63 см ,5 кг от река Тунджа в Ямбол.
- leeds
- вече хвърля и на тежко
Мерси колега..carp777 написа:Би трябвало да е в някой клон на ИАРА

ДА ХВАНЕШ РИБА Е УДОВОЛСТВИЕ,НО ДА И ДАРИШ ЖИВОТА....Е ТОВА НЕ СЕ ОПИСВА С ДУМИ.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Мамицата им скапана те са се сетили за какво да пишат .... Да пукнат дано деби скапаната ИАРА.
-
- разбира нещата
Мисля,че в общината.
Нека пъво да опита,да отиде с билета и акта до ИАРА.
За забравен билет,те дават бележка,в едноседмичен срок да си го представиш.Може акта да не е за забравен билет,а за нещо др
За забравен билет,те дават бележка,в едноседмичен срок да си го представиш.Може акта да не е за забравен билет,а за нещо др
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
-
- ще става разбирач
eminem94 написа:Мамицата им скапана те са се сетили за какво да пишат .... Да пукнат дано деби скапаната ИАРА.

- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
да вземат да хванат един токаджия поне,а те кво забраил си човека билета и акт -педали мръсни

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Да отиде в клона където си извадил билета там ще го пренасочат към банка в която да им преведе парите.
П.п. Не забравяйте,че билета е документ също както личната карта и шофьорската книжка и зьа липсата на такъв може да ви съставят акт със стойност ххх лв. Може вулгарно да звучи ама хората са гладни и са тръгнали да се заяждат за всичко по последни информации ще има доста акции,но незнам къкво точно ще търсят със сигурно радко ще се търсят мрежи и пр. по информация на служител на ИАРА имат ограничени субсидии за гориво и други консумативи които ги въспират да ходят на определени сигнали или да обикалят в търсене на мрежи и други тъкива.Трагично е,но е факт които няма как да се промени.Инфото го имам понеже съм близо до тяхните неща и ми е ясно за къкво иде реч.Дерзайте всяко нещо си има както начало тъка и край все някои ден ще спрът...
П.п. Не забравяйте,че билета е документ също както личната карта и шофьорската книжка и зьа липсата на такъв може да ви съставят акт със стойност ххх лв. Може вулгарно да звучи ама хората са гладни и са тръгнали да се заяждат за всичко по последни информации ще има доста акции,но незнам къкво точно ще търсят със сигурно радко ще се търсят мрежи и пр. по информация на служител на ИАРА имат ограничени субсидии за гориво и други консумативи които ги въспират да ходят на определени сигнали или да обикалят в търсене на мрежи и други тъкива.Трагично е,но е факт които няма как да се промени.Инфото го имам понеже съм близо до тяхните неща и ми е ясно за къкво иде реч.Дерзайте всяко нещо си има както начало тъка и край все някои ден ще спрът...

Без риболов няма любов !
- morriddin
- научил се да хвърля
Ми, то така стават нещата в нашата мила родина...
Днес, в моето градче, пичовете от ИАРА (дето са с ограничен лимит на горивата), си джиткаха по пазара, а същевременно бракониерите си джиткаха необезпокоявани по р.Тунджа и пресевните....
В пресевните си имаше трофейни щуки до скоро, ама като не се научиха да бягат от мрежите...станаха на панирани порцийки в местните ресторанти..., а по мръкване не можеш да си измиеш ръцете в реката - ще те претрепе тока...
Предвид гореспоменатото, започнах да се чудя: Докога, аджеба ще им давам стотинки за билет???
Днес, в моето градче, пичовете от ИАРА (дето са с ограничен лимит на горивата), си джиткаха по пазара, а същевременно бракониерите си джиткаха необезпокоявани по р.Тунджа и пресевните....

Предвид гореспоменатото, започнах да се чудя: Докога, аджеба ще им давам стотинки за билет???
ВЪДИЦАТА Е ГЪВКАВА ВРЪЗКА МЕЖДУ ДВА ШАРАНА !
- leeds
- вече хвърля и на тежко
Колега за забравен билет е ...за какво друго,та на него такъмите му са само за над 1 000 лв.Човека никога не взема уловена риба по простата причина,че никой от семейството му е консумира сладководна.mario67 написа:Мисля,че в общината.