Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Лобош откъм радибош?
Модератор: Paublo_Eskobar
Лобош откъм радибош?
Колеги я кажете дали излиза нещо по радибошко?И по-точно на скалите в дълбокото? 

- emo vasilev
- сериозен играч
Re: Лобош откъм радибош?
В неделя бях на гребната , ма слабо - уклей ,по некоя червеноперка и каракуда .
На скалите дърпаха дребни костури на рибе .
На скалите дърпаха дребни костури на рибе .
-
- ще става разбирач
Аз бях в Събота за 3часа веднага в ляво от пътя и никога досега не съм имал толкова слаб улов.Една едра каракуда,3-4 червеноперки и един костур,незнам накакво се дължеше.
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
в неделя бях от към Ковачевци и риболова беше супер
http://www.krakra-fishing.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
От към ковачевци дърпа здраво баба ми и дядо ми живеят в ковачевци и прекарвам почти цялото лято по този край на язовира.Знам каде кога и каква риба може да се хване на всяко 1 место.Все пак от 10 години ловя там 

- MITKO70
- кандидат преподавател
Днес във в.Рибар пише ,че излизало каракуда и едра червеноперка,на жито,бял и тъмна захранка.Това нормално за там,Радибош.Но ,има ли ги тези дето искаха пари за колата за да влезеш на дясно от асфалта или си е свободно.
Всичко може,но не всеки го можe.

MITKO70 написа:Радибош.Но ,има ли ги тези дето искаха пари за колата за да влезеш на дясно от асфалта или си е свободно.
Миналата седмица минах от там.Попитах колегите дали минават за пари и те казаха,че никой не минава което е добре.
Иначе кал до колене и трева половин метър.Шавара е толкова много,че съществуващите просеки са се затворили от шавар,
а зад него във водата е само трева и ще трябва яко скубане.От към улов по инфо на колегите който бяха там слабо.
-
- ще става разбирач
На мене в Събота следобяд на са ми искали или са минавали сутринта или изобщо не са минавали ,но чух едни колеги че коментираха нещо че са им искали пари но не разбрах дали става дума за там.
-
- научил се да хвърля
Темата е за Радибош, но да питам за Ковачевци, освен каракуда друго какво излиза в момента там. Преди се ловеше лин, удачно ли е да се търси кустур на рибе. Питането ми е за местата откъм пътя за село Лобош?