Моля за малко помощ за Рибарица

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

jordan_fena
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Моля за малко помощ за Рибарица

Мнение от jordan_fena »

Колеги,
гледах темите за Рибарица, но така и не разбрах дали някъде там мога спокойно да пробвам да хвана пъстърва или някоя друга риба. Никога не съм бил там и ми е интересно дали има място, където да си похвърлям на воля, без такси, без частни водоеми ( такива много навсякъде ). Мислим с жената да отидем за 2-3 дни, но силно ме интересува възможността за риболов там. Моля, който може да помогне с инфо да го направи.
Аватар
nikidilov
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Моля за малко помощ за Рибарица

Мнение от nikidilov »

Реката минава през селото и можеш да хвърляш на воля,само,че дали ще хванеш пъстърва е друг въпрос,аз лично съм хванал до сега от 10-на посещения на Рибарица само една към 10см.Ако се свържете с някой местен и ви каже за някое място извън Рибарица може и да имаш успех.Иначе има няколко частни водоема в които има пъстърва,ако много ти се дояде.Наслука!
jordan_fena
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от jordan_fena »

благодаря колега,
за яденето няма да ми се дояде, просто имам малко отпуск и исках да се поразтикаме с жената някъде, но в никакъв случай не ми се лови на платени водоеми.
Аватар
pojara28
фен клуб-скобар

Мнение от pojara28 »

Виж сега не знам къде ще си в рибарица но ако искаш да хвранеш риба идеята на колегата за риболов около селото не е лоша но то е около 20 км и това звучи доста общо аз съм ловил пъстърва там на вировете след селото посока тетевен. В тия сини вирове е пълно с балканка. А ако не ти се отдава тоя риболов другата риба е мряна на бял и ручейник, пак там доста съм хващал.
скобара е риба проклета
Изображение
jordan_fena
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от jordan_fena »

благодаря колега и на теб,
важното е, че има пъстърва, а щом питам за нея значи ми се отдава. А мрените дребни ли са или излизат и прилични?
Аватар
pojara28
фен клуб-скобар

Мнение от pojara28 »

честно да ти кажа не са най- големите но поне са мерни /е не са някои 30 см чудовища / горе долу около 20 -25см.
скобара е риба проклета
Изображение
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

Доста от притоците над Рибарица са забранени.Така че научи къде точно имаш право да ловиш. :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”