Рибари изядоха “извънземно”

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Прочетено във в.Стандарт...

Москва. Руски рибари от село Семибалка заловиха след силна буря в Азовско море двуметрово чудовище, приличащо на акула, съобщи "Нюзру". Неизвестният животински вид със странна глава въртял странно очи и пищял по необичаен начин. Туловището му блестяло силно като намазано с восък. Тежало малко под 100 кг. Местните хора дори се почудили дали не е извънземно и го заснели с мобилен телефон. За голямо прискърбие на ихтиолзите обаче те не се впечатлили толкова много и излапали съществото. Заявили, че не са яли нищо по-вкусно в живота

Изображение
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Сега ще ни погнат с летящите чиний. :cry:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Ами вземайте мерки като мен!

Изображение
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

това си е неква риба турена с корема нагоре. по подобен начин изглеждат моруните като ги обърнеш по гръб. а тая снимка от доста време се върти из нета и само и сменят текстовете
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

рибари изядоха извънземно

Мнение от Диканаров »

Кърца абсолютно си прав, че рибата е снимана от страна на корема. Не ми се вижда да е моруна. Не виждам мустачките, а едно уширение от страни на главата. Прилича ми на пясъчна акула, но е малко вероятна да се среща в нашите води. Тя се въди в по-топлите ширини. Тази акула има хрущялна рило отпред на главата и уширения отстрани на главата. Може да е някоя заблудена риба преминала от Средиземно море през Дараднелите и Босфора. Имам такава в снимките си. Ако може да се види тялото и ще е по-лесно да се определи видът и.
Жоро
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Жоро »

интересна снимка.вече 2-3 пъти засичам по Тv 1000 филм за еддни дълбоко водолази.има същества ,като от това по горе.а и знаете героите от междузвездни воини,така че спдред мен това си е чисто търсене на сензация.
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от borislav58 »

Даи боже такива риби само на Бракониерите :twisted: :twisted: :twisted: :idea: :idea:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

изглежда доста зловещо и конфиденциално :lol: :lol: кой си спомня вестник "неделен детектив"?единствения вестник дето ИСТИНСКИ сьм уважавал!!!!ето и някои заглавия от добрите старо 90г на 20век и вестника:"откриха гробището на САТАНАТА"(придружено сьс снимки),"жена с 4 гьрди живее на остров Йокохама"(що не беше срещу нас :lol: )"НЛО в Годеч" и пр и пр-не ги сьбирах за сьжаление-все сьм си мислел,че вечно ще е,но любимото ми ;"ВОДОЛАЗ ИЗГОРЯ ВИСОКО В ПЛАНИНАТА" никога не ще забравя :lol: :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

п.с. странно защо "НЕДЕЛЕН ДЕТЕКТИВ" излизаше в......ЧЕТВЬРТЬК :shock:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”